Bjännsjö och Rillibad

Hej. Vi och vovvarna har spenderat eftermiddagen ute i Bjännsjö med trevligt sällskap. Det blåste orkan där borta så man kunde faktiskt spendera ganska mycket tid i solen utan att smälta bort i värmen. Vi åt supergod mat och gick en liten promme till en strand där Akilles badade! Vi fick förvisso lov att kasta ut en pinne i vattnet för att han skulle komma igång, då blev han jättebusig och hoppade ut i vattnet flera gånger. Han är en liten brunis som kommer att sova gott i natt! Mio var inte alls lika exalterad över dagens utflykt och verkar tycka att det är skönt att vara hemma igen. Han ville mest bara chilla i bilen med ett tuggben. Imorgon ska jag mest troligt ut till Stena och bära bråte, kanske även bättra på brännan ytterligare. Godnatt. Johanna

Jag har en orkan i håret


Awesome day

Godmorgon. Jag har bokat ny återbesökstid åt Simzon nästa onsdag, då måste han vara så bra att han snart kan släppas på bete! Annars blir jag galen. Nu ska jag värma på lite av gårdagens "varma smörgåstårta" och anteckna några goda idéer, sedan är vi bjudna på grill i Bjännsjö. Awesome! Hittade några fler stugebilder. Johanna

Good hairday


Mutantkäke

Byxdresse

Eftersom jag nu fått göra en liten oplanerad utrensning så har jag inte så många bilder att komma med. Det blir dessa för tillfället!

En sjukt varm dag efter ett besök på Tzatziki (tror jag det stavas). Min byxdress ser ut som lustiga löparshorts på bilden.


Jag med den lille byxdresse och rosa fläkt


Byxdressbränna, syns inte så tydligt på bilden dock..


En cool Andrej i färdmedel utanför stuge

Campingstuge

Hej. Nu har vi hämtat hem våra gremlings. Akilles skrek när vi kom, min lilla supersnattra. Dom verkar iallafall ha haft det väldigt bra, Mio hade varit lite trött men det är ju inte så konstigt med tanke på att han inte är van med morgonpromenader på 1,5 mil. Akilles vet dock vad som gäller när det är weekend hos Stena.

Sitter och försöker föra över dalabilder till datorn men det går inte så bra pga kamerabatteriet. Det blev inga bilder från själva området eftersom vi bara hade systemkameran (man fick inte ta med den in) så vi har bara en massa stugbilder, men det är godt. Jag saknar redan våran lilla campingstuge!

Återkommer med pics när kameran är laddad. Johanna

Brown & Brown

Nu ska jag till stallet och pussa på Simpan, sedan ska vi åka och hämta brun och brun i Holmsund. Jag saknar dom! Jag längtar efter att få spoona den bruna blåsbälgen Rillis..

Johanna

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst. Jag är trött, röd och uppspänd av alla onyttigheter. Vi har haft det riktigt trevligt. Dock visste vi ju redan innan att vi inte skulle kunna hålla sams allihopa i 5 dagar, så det var väl ingen som blev förvånad när små dispyter utbröt. Haha.

Jag har shoppat en del trots att jag inte hade råd med det egentligen. Min relation till shopping är faktiskt nästan lite sjuklig, jag shoppar ganska sällan men det beror endast på att jag väldigt sällan befinner mig på sådana ställen. Släpper man lös mig mitt i ett bra köpcentrum så finns plötsligt inga hämningar! Efter torsdagens shopping fick Andreas gömma mitt Visakort och jag fick inte tillbaka det förrän idag under hemfärden (jag fick dock dispens när jag hittade mitt superspecial hästschampo på Aubiose).

Vi såg Thåström, Dia Psalma, Babyshambles, Winnerbäck, Håkke H, samt lite Volbeat och Mötley. Thåström var dock oslagbar!


Gemytligt

Vi kom fram till slut, efter försovning och skoshopping i Birsta (jag hittade två awesome par på Scorett men försenade samtidigt hela sällskapet med råge). Vi har en superfin stuga på Lugnet. I stugan finns spis, kyl, frys, kaklat badrum med dusch och torkskåp, soffa, stora sängar, brödrost, tv.. ja allt.. men internet går inte att få tag i! Så nu sitter jag och surfar i Falangallerian, vi har precis kollat spelschemat för kvällen (peace and love). Jag tror inte jag kommer kunna blogga så mycket tills vi kommer hem på söndag igen. Ha det! Johanna

AAH!

Vi försov oss! AAH!

Massäck

Nu har jag dolat med min lilla massäck till imorgon (jag är väl medveten om att det heter matsäck, men jag uttalar det massäck vilket jag vet att även många andra gör). Massäcken är ju halva nöjet med en lång bilresa genom Sverige! Andra halvan av nöjet består av talbok, tupplurar i osköna nackpositioner, dollar store och höga kusten bron. Hursomhelst! Jag har en ciabatta med veganröra, en hel honungsmelon och en påse med blandade nötter med chilikrydda i min massäck.

Såhär ser veganröran ut under produktion. Jag lärde mig den under Café Björksta tiden. Och den ser kanske inte så smaklig ut (alls), haha, men den är grymt god. Den blev väldigt grå och äcklig på bilden.. min här hemma är nästintill neongrön.


Jag har packat alla mina kläder nu men Andrew har inte packat en ynklig liten kalsong ens. Jag övergår strax till att välja ut skor. Majs och vitlöksfrallorna var sjukt goda. Godnatt! Johanna

Sametoffla

Jag blir så less. Åt helvete med mina billiga fynd! Jag köpte ju två par skor på Skokanonen innan ulvön för det var ju billigt och bra. Jag kommer dock aldrig mer kunna använda något av paren igen. Inte utan att bandagera och plåstra in hela fötterna innan användning iallafall (för att undvika en blodfläck stor som ett äpple). Så nu står jag här igen nästintill skolös men några hundringar fattigare.. måtte jag hitta några awesome shoes på vägen ner till dalarna, kanske Birsta?

Förövrigt är det tomt och tråkigt hemma utan två bruna vovvar som lever rövare. /Johanna.

Ps. Jag älskar bröd, hittade några ruskigt spännande varianter på Ica Maxi. Nu ska jag prova en liten fralla med vitlök och majs i.

Wannabe-glassbil & Rilli i väska

Hej. För några minuter sedan körde en wannabe-glassbil förbi på baksidan. Den var blå (en nyans mörkare blå än den riktiga hemglassbilen) med lustiga glassar på och spelade upp en märklig, nästan spöklik, signaturmelodi. Mig lurar dom inte.

Akilles vill uppenbarligen följa med i den stora resväskan, men det får han inte. Han och Mio ska vara ute hos pappa medans vi är borta. Jag ska gå och packa deras väska strax för dom åker dit ikväll, dom är alldeles nybadade och mysiga.


Yes

Jag blir så glad när jag hör ljudet av Noice eller The Pinks.




En snabb uppdate

- Bilden (och speciellt texten) längst upp på bloggen måste uppdateras. Mio kan ju tro att Rillan blir favoriserad.

- Jag blir klänging när min pojkvän luktar Jean Paul Gaultier, den blå flaskan med vita ränder. Grr!

- Vi har kloklipparkväll här hemma.

- Jag har den senaste tiden tvättat upp (nästan) alla mina kläder och upptäckt att jag har en hel del snyggt! Jätteväskan till dalarna kanske inte räcker till! Jag hittar dock inte alla mina skor.. (har inte packat upp alla flyttlådor än, dåligt av oss).

- Jag har bjudit bort oss på middag imorgon.

- Jag kommer att missa en bananpicknick som äger rum på torsdag. Det känns inte bra! Thåström måste trösta mig..

/Johanna

Dubbelbomb

1.


2.


3.

Midsommar på Ulvön

Jag har haft en mysig långhelg på Ulvön. Det togs en del bilder, här kommer några av dem..

Heeeeej!


My behind i den långa backen.


Andrew.


Husen som Andreas familj/släkt har på Ulvön.


Det kommer nog att dyka upp fler bilder tids nog. Nu ska vi styra upp lite middag och mys. Hundarna har svimmat i soffan efter en hård helg. De har åkt färja, burit flytväst, delat hus med två katter och varit på en liten rymmartur. Johanna

Ulvis

Kommer hem på söndag.


Butcrack , en sommarfluga

Alright Bekkestad, bring some freakin sunshine!
Nu gott folk, nu är det dags för ferie! Jobmailen står på autoreply och grillbesticken är putsade. Dagen har ägnas åt allehanda preppande. Tvätta upp de kläder som förväntas komma till nytta, grovstäda, tömma kylskåpet på ömhudade specerier, ladda barskåpet och så vidare.

I morgon sätter vi kurs mot Höga kusten och midsommarfirandet på ön. Braun und Braun skall med, jag förväntar mig det värsta. Frågan är inte om, utan hur många gånger, Akilles kommer hamna i sjön. Mio kommer knappast agera Mitch Buchannon vid något av dessa tillfällen. Det kommer drickas en del öl, grillas en del kött och, om Tone tillåter, premiärbadas. Tempen brukar ligga på blyga 12 grader så här års.

Till veckan drar vi till Dalarna för ytterliggare öl, grillande och bad. Ska försöka hinna med lite golf innan dess. Har kollat runt bland utbudet av tävlingar men det ser skralt ut. Alla tävlingar verka vara för folk över 55, äkta makar, släktingar från två olika generationer etc. Jag känner mig diskriminerad. Man skulle ju kunna ha en tävling för ungt och ogift folk som är första generations golfare. Tiger Woods brukar ju inte tvingas släpa runt på frugan eller farfar på banan, inte med klubbor i händerna iaf. Men det är ju tydligen omodernt och fantasilöst. Ska föreslå att de har en tävling enbart för folk som ser sjukt bra ut med butcrack..

/ Andreas

Todays news

- Simzon har fått sina fötter verkade + betat lite gräs. Han är så himla mysig och glad just nu! Idag gnäggade han högt när han såg mig, tror aldrig han gjort det förut.

- Jag har ätit jättestark jättegod thaimat.

- Någon ur mitt förflutna har gått upp minst 25 kg enligt facebook. Klappa in den Sofia, klappa in den!

- På torsdag åker vi till Ulvön, jag tror det blir jättemysigt. Vi måste hinna köpa flytvästar till vovvarna innan torsdag! Pappa har varit förbi här med fästingmedel åt dem också.

Nu är jag strax på väg till jobbet, känner mig som en beanbag så jag kanske måste mata i mig en redbull innan jag åker. Jag börjar bli lite smått beroende av dem, inte bra. Johanna

Pucko

Hej. Sitter och dricker en jättegod kall pucko från statoil. Har haft sista lektionerna för den här terminen, det blev terminsrekord i avfallningar! Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det kanske lite "blomstertid" i sängen, serien där min favorit Peter Magnusson spelar tre olika karaktärer. Sjukt bra! Godnatt. Johanna

Kenneth, Anders och Steven.. om jag inte minns fel!


Knäskåla

Här kommer en spännande bild på ett av mina myggbitna ben. Observera att den är tagen nyss, alltså 1,5 dygn efter incidenten.

Jag har en extra knäskål några cm nedanför den ordinarie! Ja, det är den stora kullen man ser mitt fram på benet.


Slänger in en bild på snugglis i sin new haircut också.



Förövrigt har jag fått uppleva en äkta flygförsening med förseningskuponger för första gången. Alltså.. människor..

Sov sött! Johanna

Ragvaldsträsk

Min dag har varit tung. Vi tog oss i alla fall till Ragvaldsträsk där det var släktträff och det första som möter oss utanför bilen är en enorm myggsvärm. Det visade sig att vi skulle umgås och äta i ett slags klubbhus på en idrottsplats så vi flydde in i klubbhuset för att undkomma myggen, men av någon anledning så läckte det in fler och fler myggor tills det är outhärdligt att sitta även inomhus. Jag, min dumma nöt, hade relativt tunna strumpbyxor på mig så jag var ett lätt offer. Jag är alltid lite överkänslig mot sommarens första myggbet så när mina ben totalattackerades blev jag helt galen. Det kliade så jag höll på att slita sönder strumpbyxorna och jag kände små bölder uppenbara sig under strumpbyxorna (de värsta satt i knävecken). Som tur är bär min mamma alltid med sig diverse allergitabletter så jag proppade i mig och flydde vidare till bilen där jag sedan satt med magknip.

En rolig händelse under denna släktträff var dock att Alex presenterade sig som den okände sysslingen Sivert från Braxele.

Jag påbörjade egentligen det här inlägget tidigare ikväll men då kom Rebecka på besök så vi har svallrat några timmar här i soffan. Nu ska jag ta med mig småbrunisarna och vandra upp till sovrummet. Godnatt! Johanna

Morgonstund

Godmorgon. Jag har sovit jättedåligt, jag har haft ångest hela natten för att jag legat och funderat på om jag drack för mycket igår för att kunna köra bil idag. Vi var ju på afterwork på flygplatsen och det var trevligt. Vi blev hämtade kl 1 vilket ju inte var allt för sent men jag är paranoid när det kommer till blåskontroller. Jag ringde mamma för typ en timme sedan och bekände (vi ska ju på släktträff idag och jag skulle egentligen köra allihopa) men hon tog det hela med ro. Förhoppningsvis kommer Alex på en stund och skjutsar mig till stallet så jag kan släppa ut Simpa.

En fråga bara, hur länge ska mannen som läser upp de lokala nyheterna på radiokanalen Rock Klassiker få fortsätta sin tortyr? ALLA jag känner skulle kunna läsa upp de där nyheterna bättre så jag undrar verkligen hur han fick jobbet.

1 & 2

Bild 1


Bild 2 (tagen 2 sek efter bild 1)


Jag är törstig

Hej. Sitter här och lägger upp hästsaker på tradera efter den stora skrubbstädningen, dock tar det väldigt lång tid att ladda upp bilderna till annonserna. Ska sälja två skrittäcken, ett par läderskydd och ett par boots till att börja med. Efter jag tagit den stora förrådsstädningen så kommer jag garanterat försöka sälja ännu mera.

Förövrigt har vi ätit en supergod middag, myst soffa och tränat inkallning med hundarna i ridhuset (blandat resultat). Imorgon blir det jobb och afterwork. Godnatt. Johanna


Ledarcamp

"Grattis, du har blivit utvald!

 

För ett tag sen nominerade din idrottsförening, Umeå RF, Dig till Folksams LedarCamp som en uppskattning på Dina insatser som idrottsledare i föreningen och en enig jury har valt ut Dig bland många andra. LedarCamp arrangeras av Folksam och Västerbottens Idrottsförbund samt idrottsförbunden i våra granndistrikt; Jämtland-Härjedalen, Norrbotten och Västernorrland.

 

Totalt kommer ca 100 ungdomar i åldrarna 18-25 år att samlas på Norrbyskär utanför Umeå den 11-13 september för en helg som kommer att vara rolig, inspirerande, utvecklande och otroligt givande! Lättsamma pass med övningar och gästföreläsare som utvecklar dig som person och ledare varvas med roliga och äventyrliga aktiviteter på Norrbyskärs lägergård."

 

Det ringde en kille efter att jag hade fått det här mailet och undrade om jag skulle tacka ja, men jag upplyste honom om att jag var lite skeptisk till detta eftersom jag vart på en liknande kurs tidigare där 90 % av deltagarna bara var intresserade av att diskutera fotboll. Dock visade det sig att ridsporten var en av de sporter som hade flest deltagare på denna kurs. Jag gillar att jag är en ungdom och jag saknar norrbyskär. Så jag tackade ja. Johanna.


Brun utanpå, dynga inuti!

Det verkar som att mina tomma hot i förra inlägget bar frukt. Propaganda-terrorn har lagt sig och nu är det, åter igen, mest reklam som fyller brevlådan. Gamla goda reklam! Jag är av princip emot reklam, speciellt sådan som riktar sig till barn och stackars blåögda, pryltokiga män i åldrarna 28 till 28 år. Jag vill egentligen, med en liten klisterlapp, ödmjukt undanbe mig all reklam men vad skulle jag göra utan min reklam? Alla, i synnerhet män, vet att man inte kan göra tvåan utan lektyr. När jag sjunker ner på min klosett finner jag ingen ro utan något läsbart i händerna. Reklamen är den ultimata lösningen på problemet. Formatet är av precis lagom storlek och vikt och man kan börja och sluta på vilken sida man än behagar. 

Däremot avskyr jag förstås reklamen på TV. Orkar inte ens börja argumentera om detta. Den underlättar inte mina sanitära behov på något sätt alls. Men jag har förståelse för att den finns och då menar jag inte ur TV3s ekonomiska perspektiv. Allt går ju tydligen att sälja med rätt reklam. Det största och mest beklagliga beviset på detta är den högt överskattade karamellen "Riesen" Den smakar skit men säljer som smör i solsken. Bisarrt talesätt förresten. Vem fan hetsköper smör i solsken? Det borde heta "...som glass..." eller "...som en stor stark...". Hur som helst, den smakar skit. Reklamen lyckas dock sälja skiten. Följande scenario har garanterat utspelat sig tusenfalt..

En svensk medelklass familj är på väg till farföräldrarna för ett go-fika-besök. Med sig har man en påse Riesen till farfar eftersom barnen fick välja och alla farfrar och morfrar ÄLSKAR ju Riesen så valet var inte svårt!

"Varsågod farfar"  ropar barnen glatt och räcker över påsen.
"Nej men för h**vete!"  tänker farfar men tar artigt emot påsen.

F: Tack så hemskt mycket! (vit lögn)
F: Åh vad goda dom var (vit lögn), vill ni smaka? (förhoppningsfullt)
B: Ja! (sant)
B: Usch dom smakar äckligt! (sant)
F: Nej men jag tyckte dom var jättegoda! (vit lögn)
B: Nej dom smakar bajs! (skrämmande sant)
F: Jaha, då äter jag upp allihopa själv! (uppgivet)

och så vidare..

Konsumentverket måste börja värna om våra äldre för bövelen!

/ Andreas





 



Grattis Alex

Idag har vi varit och hängt en banan runt halsen på Alex som tagit studenten. Hoppas han har en awesome dag på flaket.




Mu

Goddag. Jag har precis ätit en awesome lunch som Andreas hade gjort när jag kom hem från stallet och nu sitter jag och väntar på Frida som ska följa med på prommis.

När jag letade efter min Bulgarienjacka för ett par dagar sedan hittade jag ett hundhalsband som jag köpte för länge sedan men som Akilles adrig växte i.. Så nu kan Mio få det! Johanna

Yes, det är dalahästar på!

La Range

Simpan har fått vara ute i pyttehage idag, äntligen! Han var jättesöt när han skulle gå ut, han vågade inte gå ut genom dörren först. Men när han kom ut tyckte han att det var awesome, han tog några glädjeskutt i hagen och sedan stod han och njöt av vinden i ansiktet. Mys!

Jag har varit på rangen (en golfrange) idag. Det var lite olustigt att andra kunde se mig, men det var faktiskt ganska kul.. jag ville dock mata på bollarna det hårdaste jag kunde, men det fick jag inte. Jag fick en liten teknikundervisning av Andrew men jag har väldigt dåligt tålamod som nybörjare.. dessutom måste jag klippa naglarna och skaffa mig en ordentlig golfhandske om jag ska kunna gå vidare med detta.

Nu är det duschen! Johanna

UPDATE

Harrefrösan.. Jag har så mycket att skriva om så jag vet inte vart jag ska börja! Jag tror jag tar det i kronologisk ordning..

Fredag: Återbesök på atg med Simpa. Jag skulle egentligen inte in igen förrän den kommande veckan men pga hans svullna skap bokade jag en tidigare tid. Jag hade verkligen hoppats att hans ben skulle vara färdigläkt nu, men icket! Dock får jag leda honom 15 min per dag i en månad (i väntan på nästa återbesök) och om han han håller sig lugn får han även gå ut i sjukhage. Ett steg i rätt riktning trots allt.

Lördag: Det var svårt att kliva ur sängen på lördagmorgonen! Kom hem från jobbet vid 12 kvällen före, och det tar ju en stund att varva ner efter jobbet så att man kan somna. Jag hade lördagsgrupperna för sista gången, det var hoppning och det gick riktigt bra! Alla ponnyerna var riktiga stjärnor.

Jag tog med mig två bananas och två hundar ut till pappa som hade födelsedagsfirande. Vi åt potatis och grillad tonfisk samt pappabakad rabarberkaka. På vägen hem plockade vi upp Nora. Det blev ett kort förfestande gär hemma, sedan tog vi en taxi till ett gäng på haga och sedan gick vi allihopa till schlager. Äntligen fick jag ta en vända på dancefloor! Nora lärde mig vattenspridaren bland annat. Det blev även en sarek i karaoken. På vägen hem spydde Andreas..

Söndag: Jag vaknade sjukt dålig. Kräktes, hade grov frossa och svag panikångest. Andreas stoppade mig i ett varmt bad men det hjälpte inte. Jag låg en stund i tvätthögen medans min panna blev baddad med kallvatten, det var gött. Sedan lyckades jag somna i sängen igen och vaknade efter någon timme relativt fräsch. Morgonen gjorde mig påmind om min vinterkräksjukaperiod som jag inte trodde jag skulle överleva.

Kvällen spenderades på bio. Vi såg "Änglar och demoner", en helt ok film som dock förstördes av en grupp om fyra fjortisar som satt bakom oss. De fnissade, kastade popcorn på folk, lade upp äckliga nakna fötter på säten osv osv. När de tände lyset så man kunde se vilka det var så kunde man även uppskatta deras ålder, jag skulle säga 17-18 år.. skandal!! VÄX UPP! Det är så otroligt löjligt så jag finner icke ord. Jag är fortfarande upprörd över dessa fyra vidriga tonåringar..

Imorgon: Ska jag rancha för första gången! Simpa ska även få en liten drogdos och sedan ska han få vandra ut till sjukhagen, han har inte varit utomhus på 3 månader (förutom vid återbesöken) så han kommer nog att gilla det!

Sov gott. Johanna.

A fuckin epidemic!

En farsot sprider sig som en löpeld över den västerbottniska bygden. Alla vuxna människor har eller kommer att drabbas på något sätt. Det hela började med att jag, en dag för inte så länge sedan, fann ett flygblad från något politiskt parti i min brevlåda. Jaha nu börjas det, tänkte jag. I morgon kommer säkert nån lapp från ytterligare en röstfiskare. Jo, det gjorde det. Socialdemokraterna vill göra mig uppmärksam på att det är dags för val och tyckte att jag skulle rösta på dem. De är bra dumma. Socialdemokraterna har inte förstått vilken typ av parti de själva är. De är ett slentrian-parti som, för sitt eget bästa, inte borde dela ut några lappar. Deras styrka är ju att folk inte orkar tänka och röstar på Socialdemokraterna på gammal själlös rutin.

Skit samma, tillbaka till huvudspåret. Pesten. Det verkar nämligen som att den där första lappen hamnat i fler brevlådor. Helt plötsligt har alla möjliga perversa föreningar, förryckta sekter och skenheliga bondfångare kommit på att det var länge sedan vi körde det klassiska "Fylla folks brevlådor med gallimattias"-tricket!

Dagligdags tvingas jag nu gräva mig ner i brevlådan. Det är som att stå i en läckande eka och panikartat ösa ovälkommet vatten över kanten. Jag skulle vilja ta någon av de gycklare, som besudlar min fina gröna brevlåda, på bar gärning. Skälla ut honom sådär som bara en riktigt arg keps-farbror kan göra.

Om vi ska åka på roadtrip måste jag byta ut lådan mot en mindre container. Det måste bli ett slut på de här dumheterna!

/ Andreas


Hundrondellen

Idag hämtade jag ut Mios (Fidos) pass på posten. Han hade en bild i sitt pass och man kunde inte se att det var han! Han var mycket ljusare i färgen och jättemager. Han är så himla fin, det gjorde lite ont i hjärtat att se den gamla bilden. Om jag skaffar fler hundar i mitt framtida liv så kommer de mest troligt också vara gatuhundar eller liknande.

Vi adopterade Mio från HUNDRONDELLEN. Det finns så många fina hundar på deras hemsida, jag vill ha allihop!

Håll snattran!

Jag älskar att be någon, ikväll Rillan, att hålla snattran. Akilles har en sån typisk snattrande snattra..

Mitt schema är tämligen fullspäckat den närmsta tiden. Men det gör inget, det är bra att jag får jobba mycket inför trippen. Jag behöv ju peninga. På fredag är det dags för atg med Simpa igen.. nu måste han bara vara bra i benet! Vi klarar inte mera boxvila nu. Ska passa på att låta vet undersöka det där svullna skapet som inte vill ge med sig också..

På lördag har jag ponnylektionerna på hippo för sista gången. Det känns ganska skönt faktiskt, det har blivit så mycket jobb ute på flyget att jag inte riktigt haft energin till lördagslektionerna och det är inte roligt att ha sex lektioner och känna att man är ofokuserad. Dessutom har det varit lite krångel att pussla ihop schemat, men lite trist är det ju dock att sluta!

Nu är det snart nattis. Lite Seinfeldt vill jag ju dock ha, det är ju nya kvällsrutinen. Ska spana ut lite också och se om jag får en skymt av igelkottis.. han håller till här i krokarna. Jag är verkligen barnsligt förtjust i igelkottar. Sov gott. Johanna.

Brunbröderna sover redan..

Floyd

Min lilla byxvägrare är bra. Han har påtat på som en dåre här på baksidan idag med altan, buskar och förberedelser för staket. Som pricken över i har han köpt hem jordgubbar och glass. Jag måste glida över till soffan och ge honom en puss. Johanna.

Dalaroadtrip

Yeees. Den 24 juni bilar vi till Dalarna. Vi ska campa på lugnet, gå på Peace&Love och bila omkring på nostalgiska platser. Det blir jag, Andreas, Frida och Alex. Vovvisar ska semestra hos morfar Stena i Holmsund. Vi har bara bokat stuga på lugnet fyra dygn, vi planerar att vara borta ett par dagar till men det har vi lämnat öppet! Eventuellt blir det ulvön. Jag hoppas att Simpa hinner bli helt fräsch så han får spendera roadtripveckan på bete. Det kommer att bli.. awesome..


Morsdag i efterskott

Idag var det morsdagsfika i efterskott hos mamma. Grandma var även där och jag hade köpt plantagens skummaste blomma (kommer inte ihåg vad den hette men vi kan kalla den "alienfinger") till mor. Kvällskvisten spenderades i stallet där jag hade mina ponnygrupper, det var hoppning och det gick himla bra! Här kommer några pictures från mamsens balkong..





RSS 2.0