Shit pompalore

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen. Båda vovvarna har tydligen fått duscha med vårt nya bruningschampo och de luktar jättegott.. Och de är nästan onaturligt mjuka..

Men över till rubriken. Min häst var helt underbar att rida idag! Han går så bra på hacket så jag finner icke ord. Man skulle kunna ha sytrådar till tyglar när han går på hackamore. Dessutom går han runt med ett allmänt nöjt ansiktsuttryck och med öronen framåt. Det här är lite skrämmande men jag har aldrig ridit ett dressyrpass på Simpan tidigare utan att bråk uppstått.. Jag är så glad!

Snyggingen. Den här bilden är dock tagen för några veckor sedan.

Partypepp

Nu skäms jag, men jag gillar Cascadas nya låt (det innebär dock inte att jag gillar Cascada). Jag blir äckligt partypepp när jag hör den! Johanna


I slagsmål med överviktiga tonårskillar

Godmorgon! Jag har varit ute i lillskogen med världens mysigaste hundar, nu ska jag försöka äta ngt och sedan åka till hästarna. Idag börjar jag jobba 15.00 så det blir en relativt sen kväll med charter, man får ju bara hoppas att kvällens charterresenärer har mera vett än förra veckans.

Haha, jag drömde förresten en sjuk dröm inatt. Jag drömde att jag hamnade i slagsmål med två stora överviktiga tonårskillar när de försökte stjäla min McDonaldspåse som jag hade på cykeln. Jag hamnade i underläge och fick ropa på mamma som stod på sin balkong och hörde allt! Haha.
Sjuk dröm, för i verkligheten:
- Hade jag inte cyklat!
- Skulle jag aldrig äta på donken!
- Hade jag inte hamnat i underläge!

Bye! Johanna

Stjärnfall

Godkväll! Det har varit en väldigt typisk tisdag må jag säga. Tisdag är den enda vardagen i veckan som jag brukar sluta tidigt nog för att kunna göra någon liten aktivitet efter jobbet, så ikväll var vi på födelsedagsfika hos Sofie och Chrisoffer (jag vet fortfarande inte hur det ska stavas). Jobbet var förövrigt lugnt. På vägen hem från Ålidhem såg jag ett grymt stjärnfall! Jag är lika förtjust i stjärnfall som i ösregn.

Imorgon ska jag rida Simpan, han är ju en dröm att rida sen jag började rida på hackamoret! Nu ska jag gå upp till mysklubben i sovrummet, krypa ner i sängen och titta på Idol! Godnatt. Johanna

Snuggel

Hej. Jag är dyngsvettig efter en rask promenad. Jag måste gå raskt eftersom mina hundar bara går fot om jag går raskt.

Jag ska strax bege mig mot jobbet. Tisdagar brukar vara bra jobbdagar.
Johanna

Snuggel!

Hagel-lover

Godkväll. Jag är hemma från en trevlig kväll på stallet. Det är väldigt kul att ha ridlektioner, men efter fem i rad så är man ganska slut! Rösten brukar börja ge upp någonstans runt fjärde lektionen.

Jag skulle bli väldigt nöjd om det kunde börja hagla precis när jag ska sova ikväll, då skulle jag göra en liten koja i sängen där jag skulle kunna kura. Jag skulle bjuda in Rillis i kojan, och så skulle vi ligga där och lyssna på haglet.. Johanna

Det här mystiska haglet landade på altanen idag!

Nu måste något huvud rulla...

Då satt man åter här i väntans tider. Om inte allt går käpprätt åt de osaligas straffort så skall jag snart ha tillgång till ytterligare ett antal trevliga TV-kanaler. Planen har varit att ha detta ombesörjt senast onsdag. Då är det nämligen dags för lite trevlig fotboll på allehanda arenor runt om i Europa. Men nu känns det inte längre lika brådskande. Detta på grund av att Viasat ytterligare en gång lagt en kabel i ytterligare ett blått skåp. Jag vet inte vem som bär ansvaret men något huvud måste rulla. Jag har försökt hitta ett namn att hänga ut men det närmaste jag kommer är Jan Stenbeck och han är ju redan död.

 

Problemet är alltså följande. För andra gången den här säsongen (av två gånger möjliga) har Viasat fullkomligt misslyckats med att lista ut vad den betalande publiken vill se. Utav 16 matcher i UEFA Champions League visar man 10, bara 1 av dessa i en kanal som ingår i Svenssons basutbud. Man har därefter valt att Svensson ska få se en riktig skitmatch. Detta kan jag förstå, inte acceptera, men förstå. Vill man se de mer intressanta matcherna får man allt betala lite extra. Men om man nu betalar!? Då borde man väl för f***n få se de bästa matcherna!? NÄE!

 

Jag är beredd att sätta vilket organ som helst på att både Lyon, Milan, Chelsea och Atletico Madrid har fler supporters i Sverige än vad t.ex. CSKA Moskva har! Jag behöver inte ens ett hyfsat odds för att sätta en av mina mest kära kroppsdelar.

 

Jag ska försöka peppa igång med lite inspirerande bilder...

Detta bjudet vi på

/ Andreas


Hagelskur!

Det kom precis en helt galen hagelskur! Det vräkte ner! Jag kan inte låta bli att älska hagel och spöregn.. förlåt! Jag älskar att kura i soffan när det vräker ner.

Som hästägare borde jag ju dock inte älska detta, småhästarna är ju inte lika förtjusta!

Bye bye basilika

Yes, jag lämnade min lilla basilikakruka hos mamma i lördags, och nu har den förvandlats till en otroligt god burk med hemmagjord pesto! Så nu ska jag sätta mig med en pestomacka och göra klart lektionsplaneringarna för ikväll..! Johanna

Bye bye basilika..


Ointressant

Godmorgon! Gissa vad jag gör; äter en ordentlig frukost! I normala fall brukar frukosten bestå av en frukt på sin höjd, men nu hade jag så gott bröd hemma..

Jag drar till stallet nu i alla fall! Vi ska träna inför lördag, tror jag. Jag och min powerade drar oss mot bilen. Hej! Johanna

Ensam mamma söker pojkvasker

När Lars och Andreas sammanstrålar kan de tydligen inte tänka sig något bättre att göra än att bänka sig framför "Ensam mamma söker". Sjukt koncentrerade! Och, det är inte första gången detta inträffar..


Tacos i pyjamas

Åh, jag fick uppleva ett awesome moment för bara ett par timmar sedan. Jag drog på mig pyjamas och la mig på soffan för att försöka sova bort min bitterhet. Jag somnade och vaknade av att Andreas väckte mig, och det luktade tacos i hela huset. Så jag fick äta jättegod tacos nyvaken med pyjamas, mys! Så var min bitterhet glömd för en stund.

Bitterbloggen

Hej. Hemma från hippo nu, det känns lite underligt att SM är över! Jag har sett måna fina hästar, en hel del duktiga ryttare men jag är ordentligt less på folk i allmänhet. Eller ja inte allt folk, bara osnutet bortskämt "jag får allt jag pekar på av min pappa, trots att jag närmar mig 30strecket"-folk. Rys. Eller vad sägs om "jag får stå här och skymma sikten för andra eftersom jag har en jättedyr kavaj, jag är alltså mer värd än dem jag skymmer sikten för"-folk? Som sagt; nästa gång står jag inte i någon entré!

Jag funderar på allvar på att döpa om min blogg till "bitterbloggen". Jag är inne i en sjukt bitter period. Johanna

Såhär ser mitt ansiktsuttryck ut..



Godmorgon!

Godmorgon! Jag är på väg till hippo strax, ganska utvilad faktiskt!

Om inte Marlene var stupfull när hon sa det igår, så ska jag få tävla dressyr på hennes fina häst nästa helg. Jag är SÅ peppad. Johanna

Nöjd nöjd nöjd

Nu är vi hemma från SMfesten, det var trevligt och gott! Ett vegetariskt salamiliknande pålägg gjorde entré i mitt liv, jag måste söka reda på det i affär! Det smakade chili.

Imorgon väntar 5 timmar i entré, just nu är jag ganska nöjd över den tidiga hemkomsten! Mysklubben har gått och lagt sig så jag bör väl ansluta snart.

Jag i en trevlig scarfs


Jag älskar mitt hår idag..

Trimma trimma

Jag är förresten sjukt sugen på att tävla efter den här dagen. Nu måste jag trimma mina runda pållar..

Typ såhär trimmade ska de bli..

Prepp

Hej. Jag har varit entrévakt på SMet sedan 11.30 idag, kanske inte jordens roligaste fuktionärsuppgift såhär i efterhand. Jag ska vara funktionär 5 timmar imorgon också.

Nu måste jag preppa SMfesten, raka benen och dylikt. Kanske även äta en bit pacannötpaj, men vad vet jag..
Johanna

Tjoflöjt

Tjoflöjt. Jobbkvällen har gått bra förutom ett enormt misstag (done by me). Men nog om det. Andreas är hemplockad från sin hemliga ölarkväll och snart är det sängen. Jag ska upp tidigt och släppa ut pållarna imorgon. Efter stallet ska jag till stallet. Dvs jag ska sitta i entrén under SMet imorgon, och på kvällen är det SMfest (trots allt). Det är klart och betart så nu finns ingen återvändo, men det blir nog kul. Jag hatar kläddilemmat dock! Man får nämligen inte ha högklackat eftersom festen är i badmintonhallen..

Sov gott! Johanna

Kanske blir jag så här taggad imorgon kväll?

Hälsoblogg

Jag måste tipsa om en sjukt bra blogg. Jag blir jättehungrig när jag går in där, många bra vegrecept!

http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

21 Guns

Jag har lyssnat på Green Day sen jag var 12 år ungefär, och de överraskar fortfarande med nya bra låtar! De gamla klassikerna går kanske inte att slå, de är ju magiska, men den här låten kommer ganska nära tycker jag!

När jag var yngre tyckte jag att BJ var vrålsnygg. Och ja.. det är han ju som ni ser än!


Morgontur

Jag och grabbarna har varit ute på morgontur, vanligtvis älskar de ju promenader men så fort det regnar (även om det bara duggar) så vill de hellre ligga inomhus och kura. Man får bokstavligen släpa ut dem!

Hitta min BF

Hah. Soffan är för tillfället ur funktion eftersom överdragen till dynorna ska tvättas, därför sitter vi i varsin hörna av vardagsrummet och trycker. Jag var tvungen att ta kort på Andreij bortifrån min hörna för det såg så lustigt ut.

En liten datanörd inklämd i ett hörn! Han har i alla fall hållning som en datanörd. Puss!

UTBROTT

Godkväll. När jag kom hem från jobbet var våra spelvänner här, dock skulle jag ha slutat klockan 8 men kom hem halv 10 så det blev inget spel. Men vi åt pecannötochkolapaj.

Hur kommer det då sig att jag kommer hem så sent efter utsatt tid? Jo det ska jag berätta.. det finns nämligen ett folkslag som kallas "svenska charterresenärer" och dessa saknar totalt uppfostran och vett..

Sen undrar jag om "mammor" kan sluta tro att dom ska komma undan med det ena och det andra för att de har barn? Försöker gå före i köer, stökar ner, lämnar en banan så utmosad att den täcker hela bordet, ja, listan kan göras lång ska jag tala om! Och jag har full förståelse för att man kan råka slå sönder ett glas eller två på en restaurang MEN SÄG TILL FÖR BÖVELEN INNAN GLASKROSSET HAR SPARKATS RUNT I HELA LOKALEN!

"Kan du be kocken att skynda sig.. jaa.. maten är till ett barn!"

Det du just läste är ett vanligt förekommande mammafenomen i restaurangen. KOCKEN SKYNDAR SIG REDAN OCH DET ÄR 4 GÄSTER FÖRE DIG TYVÄRR! OM DU HAR ETT VRÅÅÅÅÅLHUNGRIGT BARN SÅ HADE DU VÄL KUNNAT MATA DET INNAN DU ÅKTE HIT. ELLER GE DET EN SMÖRGÅS! AAAAAAAAAAAAAH!

Sommarångest

Ja, nu sitter jag här med vag ångest. Solen skiner ute men det är kallt i luften, hösten är här och det känns som om jag har missat hela sommaren. Jag har solat max 3ggr, badat 0ggr, åkt båt (liten båt) 0grr, cyklat 0ggr, ätit 1 mjukglass.. ÅH vad jobbigt. Om inte egyptenresan väntade så hade jag grävt ner mig totalt! Johanna

Den här lilla sötnöten har dock badat!

Gulletussan, Viveka & Transorna

Den här är sjukt bra! Viveka Anderbratt är som sagt min favoritkaraktär i "Mia och Klara".


Mardrömsmorgon

Det här har varit en fruktansvärd morgon, men jag tänker inte berätta vad som har hänt för det vore att hänga ut någon. Men jag är alldeles svettig efter den här morgonen..!

Vår älskade lille brune spanjor

Jag satt precis och fyllde i några papper om Mio och blev tvungen att ta fram hans pass. Det känns väldigt märkligt att Mio för 9 månader sedan trippade omkring i Spanien. Jag önskar verkligen att jag visste mer om hans bakgrund. Jag tror jag ska slänga iväg ett mail till hundrondellen och se om dom har lite mer info som ligger och trycker någonstans.

Här är Mio i sitt pass, han hette ju Fido på den tiden! Jag måste gå och krama honom varje gång jag sett den här hemska bilden. Älskade älskade Mio!


I dagens läge syns inga spår av hans magra förflutna.. han beskrivs numera ibland som en "korv".


Hans mysiga personlighet kryper fram ur hans lilla blyga skal mer och mer hela tiden! Ja, han har kanske ett lite märkligt utseende.. men det älskar jag. Han är unik!


Det är inte alla dogsters som är lika beresta som Mio!


Nu ska jag gå och plocka in grabbarna från baksidan där dom kör en liten kvällspinkare. Mio brukar dock inte vilja stanna ute på baksidan så länge, han verkar rädd för att bli utelåst? Han kommer kutande så fort man rör dörren. Han är en paranoid liten hund, förmodligen med all rätt. Han älskar verkligen att vara hemma, och det känns bra! Våran lilla myskorv.

Pelargoner

När man har pelargoner som sitt största intresse då har det gått för långt! Herregud.. Det finns uppenbarligen tråkigare människor än mig..

Well, hello

Jag är hemma från stallet tidigare än beräknat. Parkeringsgruppen tog över vårt påsutdelande så jag bar runt lite blomkrukor och dylikt istället, sedan åkte jag hem.

Min pojkvän luktar lite dåligt just nu, annars hade jag nog kastat mig över honom. Han ser sjukt snygg ut härifrån..

SM

Hej. Jag vill också ha en SM välkomstpåse inser jag ju nu.

Jag är i alla fall hemma på middagsbrejk. Andreas skulle egentligen äta middag med mig men han smet och vi hade inget hemma att äta. Så jag hade inget val! Det blev en liten middagspåse från Frasses.

Mellan 18.30 och 22.30 ska jag stå och välkomna tävlingsfolk på hippoparkeringen. Jag tror jag ska utrusta mig med mössa och halsduk.

Sen är det grovt typiskt att jag inte kan bestämma mig angående SMfesten. Man kan tydligen fortfarande anmäla sig.. men dilemma alltså! Johanna

Mio chillar

Tjabba. Just nu är det bara chill som pågår här hemma. Grabbarna har fått varsin tuggsak från granngårda som de sysselsätter sig med. Jag ska försöka hitta något ätbart att trycka innan jag ska iväg till hippo, vi ska fixa välkomstpåsar inför SMet klockan tre. Johanna

Mio chillar soffa

Simpan update

Benet är fortfarande tjockt. Han är pigg och glad ändå. Svullnaden gick ner lite efter en 30 mins promenad och nu går han i hagen med ett jodopaxlindat ben. Eftersom det blir bättre när han rör sig ska han få sova ute i lösdriften med grabbarna i natt. Over and out!

Tryffelsvin

Godmorgon! Jag är på väg till mina hästbäbisar!

Jag fick lite Mia&Klara abstinens av det här klippet, hah! När jag kommer hem ska jag försöka hitta något med min favoritkaraktär Viveka.


Farmor Anka

(Andreas gick bakom mig och fnissade nyss när vi var ute med hundarna)

J - Vad skrattar du åt?

A - Haha.. du går som Farmor Anka..

Andreas hjärta Willow

Damn vad jag känner mig risig idag..

Jag har lovat hanen att vi ska gå och lägga oss tidigt så det är väl bäst att jag håller mitt ord, annars kanske jag får ett straff! Godnatt /Johanna

Akilles vid tangentbordet

Hej! Akilles här. Jag har mest chillat idag. Mio har inte varit leksugen så jag har hoppat på hans huvud några gånger, men utan att få någon speciell reaktion. Men jag gillar Mio ändå, han är stark och snabb och försvarar mig mot dumma hundar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer.. Jag vill i alla fall inte ha någon tomtedräkt, det räcker gott med min badrock. Sen så har jag gömt en strumpa som tillhör matte idag men jag tänker inte berätta vart den är. Det ryktas om nya tuggleksaker/ben imorgon, jag hoppas att jag får en grön tuggtandborste, dom är bäst.

Nej. nu känner jag ett kurr i magen så jag ska gå och sätta mig nedanför kylskåpet en stund! Med vänlig hälsning, Akilles

Här är jag djupt koncentrerad


Här är matte jättejobbig och stör mig när jag skriver

Tomtedräkt

Godmorgon! Idag gör jag inget annat än att jobba och tvätta. Men det är ändå awesome.

Man fick Börjeskatalogen igår, Börjes är faktiskt underskattat! Ok, det finns kanske en del där jag inte skulle köpa men man kan hitta små guldkorn (som min supergraman till exempel). Det är lite pinsamt men jag gillar ju att spöka ut Akilles ibland.. jag kan inte hålla mig! Därför måste jag beställa en sån här tomtedräkt till Akilles som han kan ha i jul.. Mio ska ev få en julsjal (eller kanske en likadan dräkt?!). Tihihi.


Tomtedräkten från Börjes!



Jag är uppspelt!

Godkväll. Vi har precis kommit hem från bion, Flickan som lekte med elden, och jag är alldeles uppspelt. Hur länge ska man nu behöva vänta på sista filmen? Aaah! Men ni som inte har läst böckerna, gör det för guds skull. Man missar så mycket i filmerna!

Noomi och Ola måste ju vara Sveriges hetaste par förövrigt!


Bilden är från stureplan.se

Naggande god

Jag är hemma från mina mysiga hästar. Jag vet inte vad som har hänt med dem men båda är väldigt glada och gosiga just nu.

Jag ska strax iväg på personalmöte och efter det blir det bion som jag så länge längtat efter - Flickan som lekte med elden! Böckerna var grymma. Första filmen gjorde mig en liten aning besviken, men den var trots allt väldigt bra ändå.

Förövrigt måste jag ta mig tid och umgås med min naggande goda lillebror i veckan, jag saknar honom! Johanna


Aye-aye

Jag är besatt av couscous. Dessutom börjar jag fundera på om jag har för lite att göra eftersom jag kan blogga ungefär 100 ggr per dag. Nu ska jag börja åka mot stallet, jag måste köpa en jätteförpackning med bomull på vägen. Johanna

En liten "Aye-aye" som inte har något med texten att göra! Jag bara gillar den väldigt mycket.


Den lille elbilen

Jag har sedan länge anklagats för att kuska omkring i stan i en sådan här liten elbil med ett vansinnigt leende på läpparna. Jag har även anklagats för att vara bästevän med alla som kör sådana här bilar (enligt uppgift kör vi omkring och vinkar åt varandra). Well.. jag vill väl varken dementera eller bekräfta uppgifterna.. Johanna


Simpans vardagsbestyr

Godmorgon. Jag har samtalat med vet om Simzons svullna bakben och jag har fått rådet att avvakta lite, röra på honom (promenader) och använda jodopaxomslag på natten. Får han feber eller blir halt så skulle jag höra av mig igen. Man får väl betrakta det som ett relativt lättande besked. Jag ska ut till småkorvarna idag men jag vet inte vilken tid än. Johanna

Frappemys och sofflök

Jag har haft en riktigt riktigt slapp och innehållslös dag idag. Trots det har jag inte gjort något vettigt på hela dagen vilket grämer mig. Jag har varit utanför huset två gånger med hundarna, men annars har jag bara legat i soffan i mjukisar och lökat. Vi har ätit hämtmat till middag och nu ska vi se på film.

Jag har blivit beroende av lyxiga frappes. Inte bra!
Observera att jag älskar våra lila latteglas.



Morgondagen tror jag blir awesome, så länge jag inte får något drygt besked om Simpans ben. Johanna

Finns det inga gränser?

Jag får kalla kårar när jag ser den här flinkärringen. Vem vet vad mer den här lilla ponnyn utsätts för dagligdax?


Sanctuarium 2004

Hahaha. De här bilderna unnar jag alla att se. Vem vill inte bidra till ett gott skratt? Förlåt för det här _ _ _ _ _, men jag kunde inte hålla mig. Jag sitter och fnissar i skrivande stund, men jag anar Andreas inte kommer att bli speciellt nöjd när han inser vad jag sitter här och håller på med (för ingen vill väl egentligen att det ska vara officiellt att ens sambo varit på lajv?).

Här ser ni mig längst ut till vänster med mörkt hår och någon slags linneklänning. Kanske finns det någon som även känner igen SkallePer?


Hahaha. Det är jag som syns i mitten med en grå MANTEL. Hahahaha. Damen i svart vadmalsmantel tänker jag som sagt inte avslöja namnet på förrän jag fått klartecken.


Det här var kul. Nu måste jag visa Andreas. See ya, wouldnt wanna be ya!

Jajjemen

Jag har vunnit ett presentkort i en tävling hos Cherrycheek. Det äger. Jag vet dock inte hur mycket presentkortet är värt, men jag är nöjd anyway. Jag älskar att vinna saker. Johanna


Damn it!

Det blir ingen bio ikväll pga att vi är ett par dansktalade sopor! Vi hade missat att biljetterna skulle hämtas ut redan i fredags. Nu är det prel bio imorgon. Jag som var så pepp.

Kvinna hittade penis i färdigmat

Haha. Min humor må vara speciell men den här sidan är jättekul; SVENSKBLADET

Några artiklar från Svenskbladet:

"Pensionär upprörd över för låg teleräkning"

"Ont om snygga tjejer på sommarens lajv"

"Kvinna hittade penis i färdigmat"

"Hund bajsade på parkering"


Ferra

Åharrefrösan. Förfest på Mariestrand, dancefloor i stan, samt efterfest. Tyvärr blev det ju inte ett lika galet bra dancefloor som jag och Mallis hade peppat, eftersom dansgolvet på Allstar verkligen sög. Det var trångt och dålig musik. Men full va ja.

Efterfesten bjöd på ett kärt återseende. Och jag fick även bekräftat (ännu en gång) att jag varit tillsammans med ett totalt klappmongo i mitt tidigare liv.

Nu sitter jag med välförtjänt huvudvärk och glor på idolrepriser, håller tummarna för golftävlande Andreas, äter vegwok och oroar mig över Simpan. Simpan har ett tjockt ben igen, går det inte ner till imorgon blir det vet igen. Suck.

Det var min update. PUSS


BK time tonight

Jag peppar dancefloor och Halmstad crush!


Dagens uppdrag

- Älvan, Simzon, Pigge & Jack.

- Städdag på hippo.

- Utgång med bk!

Kolmården 2

Här kommer det fler!

Linnea är söt och Andreas ser ut som 12 år. Jag har bara en snygg väst.


Linnea betalade 245 spänn enbart för att få se den håriga grisen!


Mullig, gullig och förväntansfull..


Mina favvosar


Den här lille galne krabaten stod för mycket underhållning..

Kolmården

Vi hade ju som sagt en trevlig helg i Linköping. Linnea och Nicklas har tagit en hel del bra bilder! Alla är från Kolmården.

Det fanns små Akillisar på Kolmården..


Hehe


Fikapaus!


Sjukt bra apa


Det kliade tydligen på genitalerna

Blandade känslor

Den här morgonen har varit som en bergochdalbana. Den började på allra bästa sätt; jag vaknade utan väckarklocka. Att vakna utan väckarklocka är obeskrivligt.

Men sedan vände det. Hundarna var ute på baksidan och plötsligt hängde en envis äldre man (förvisso trevlig, men) över staketet och ville försöka bli polare med Akilles, vilket inte alls uppskattades. Efter tio minuter blev jag nervig och fick mota bort honom eftersom Akilles bara skällde. Jag började med lunchtillverkning i köket strax därpå, hundarna satt bredvid mig, Mio satte sig på Akilles, Akilles tjöt, Mio blev rädd och trampade in 5 klor i ovansidan av min fot när han tog sats för att fly.

Efter det inträffade ännu en incident när Andreas kom hem. Jag kände mig som husfrun från helvetet. Och jag grät. Och min fot gör fortfarande ont. Johanna

Todays news

- Jag och Mallis har varit ute på en härlig hästtur, fick låna fina Winston.

- Nora ska mest troligt flytta till Falun. Det kommer bli awesome, jag ska hänga där stup i kvarten.

- Bio är bokad med Emelia och Daniel. "Flickan som lekte med elden" på söndag kväll.

- Jag har precis sett Wallander - Cellisten. Grymt bra.

- Det är stopp i badkarsavloppet.

- Jag har smakat de Rosa Rattarna från Ahlgrens och de rekommenderas!

- Linköpingsbilderna har landat.

Nu är det nattis!



Braxele

Nu ska jag iväg till bäbisarna, Mallis hänger på.


Penistema

YES! Jag kom visst hem precis i tid för "Fråga Olle dokumentären". Det skulle jag vilja kalla awesome timing.

Olle peppar mig ofrivilligt till att sänka mig en nivå. Därför lägger jag upp bilder på två goa plagg jag hittat på internet..

Den här tröjan skulle jag vilja kalla för "Andreaströjan". (Inga kommentarer).



De här tofflorna skulle passa oerhört bra i min toffelsamling. Om jag hade dessa skulle jag kunna låtsasolla Andreas med foten hela tiden. Jag skulle dutta dom på Sofia också..



Har du sett den här?

Yeeees..

Romans för timmen

Godmorgon. Nu ska jag iväg till bäbisarna, jag börjar jobba 15 idag.

Den här är sjukt bra!

Rillihög

Hej! Jag kom hem från jobbet halv nio idag pga av en awesome medarbetare. Vi har spelat spel med Christofer och Sofie och nu blir det väl lite soffmys kan jag tänka. Jag väntar spänt på Linköpingbilderna (som enligt uppgift bör dyka upp på mailen imorgon!). Johanna

Akilles har somnat som en hög i soffan

Ticket to ride

Nu vankas det spelkväll!

Mooh

Hej. Börjar jobba kl 13 idag. Det blir lunch på jobbet, ska bara ta en lit´n shower först. Egyptenresan närmar sig, om än långsamt! Johanna

I love you Cashew

Hurvens. Nu märker man verkligen att vintern är nära. Det är ju svinkallt att kvällskissa vovvarna vid den här tiden! Jag och Andrew har i alla fall myst soffa en stund med varsin frappe men nu börjar det bli dags för sängen.

Vissa dagar är jag extra kär i min sambo och detta är en sådan dag! Jag vill bara bita honom i örat..

Jag vet att det ser ut som om jag är den som har störst huvud, men det är bara en synvilla.


"Cashew" och "Pinje"

Ridskolekväll

Godkväll! Det var underbart roligt att ha lektionerna ikväll. Ponnysarna skötte sig exemplariskt och eleverna var duktiga. Det är speciellt kul att ha dressyrgruppen med privatekipage eftersom man ser resultat så fort!

SM (samt SMfest) nästa vecka! Jag börjar känna peppen komma krypande. Som funktionär kommer jag att bosätta mig på hippo hela helgen. Johanna


Födelsedagspresent

Gud vilken härlig dag. Nu ska jag kasta mig iväg till hippo och ha mina lektioner (det är hoppning idag!). Jag fick förresten en awesome present av Malin i lördags, det var tydligen en tidig födelsedagspresent. Jag gilla!

Min extremt tidiga födelsedagspresent!


Days

Godmorgon! Det var svårt att kliva upp i morse också, sängen är ju så skön! Jag ska strax bege mig till stallet, idag ska jag och Simpan ut i skogen. Älvan får bara lite mys.

Jag jobbar alla vardagkvällar den här veckan (lektioner ikväll och flyget tis-fre). Det innebär alltså en hel helg ledigt igen, yey!

Jag gluttade precis lite på Days medans jag åt frukost/lunch. Jag saknar Days, haha! Men det som är så sjukt bra med Days är att man kan se ett avsnitt i månaden och ändå hänga med i svängarna. Johanna


Rosa rattar

Jag har ännu inte sett till dessa i butik, men enligt hörsägen ska/har Ahlgrens bilar börja/börjat sälja en specialgodispåse för att samla in pengar till bröstcancerforskningen. Rosa rattar. Jag ska köpa hem en påse så snart jag stöter på en! Gör det du med.

Kommer det snart en påse med blå växelspakar tro? För att stödja prostatacancerforskningen, tänker jag.


Min Basilika

Hej. Igår fick jag en basilika i en kruka av Emelia i inflyttningspresent. Inte nog med att det var hur gulligt som helst, det gav mig även ett extra VP.

Mina VPn (VuxenPoäng):
- Jag har en basilika på köksbänken
- Jag bor i radhus med sambo och två hundar
- Jag har ett pensionssparande
- Jag har en bil, halvkombi med dragkrok givetvis
- Jag (vi) har kreditkort på IKEA
- Jag fotograferar mina rosenbuskar

Min basilika i mysig kruka


Awesome party

Hej. Vi har precis hasat upp ur sängen. Det är lite tungt idag men det var det värt! Nu för tiden blir jag alltid bakis efter en hård kväll. Jag hade i alla fall väldigt trevligt igår! Jag vill få det till att vi var 17 pers här igår som röjde runt. Jag fick en BK flashback som höjde stämningen. Tack alla för en trevlig kväll!

BK. Jag blir alltid som en stökig tonåring varje gång vi sammanstrålar.


Ok. Jag hade laddat batteriet till kameran för att kunna ta ohämmat med bilder, men det här var den enda bilden jag lyckades ta innan jag totalt glömde bort mitt fotografmission.


Nu ska vi äte lite couscoussallad, duscha och sedan åka och hämta hem vovvisar.

Dala hjärta Sårra hjärta Sarek

Haha. Jag längtar till schlagerklubbsäsongen börjar igen (om den inte redan börjat?), då ska jag tvinga dit Knogjärn86 varenda gång hon har permis! Och då ska vi återuppleva gamla minnen.. pusspuss!

Dala hjärta Sårra hjärta Sarek


Gud vad arg Sofia kommer bli när hon ser detta.

Missions!

Godmorgon! Jag har varit i stallet och dolat runt men jag har några fler missions att utföra innan kvällen; gå skogspromme med dogsen samt skjutsa dem till Holmsund (de vill inte vara med på festen), hitta mina försvunna strumpbyxor och städa sovrummet. Det känns som om jag hade fler missions när jag gick igenom dem senast.. jaja, de dyker väl upp. Nu är jag hungrig!


Par i JON

Sårra har permis i helgen, det gör mig sjukt nöjd.

Men vilken skyltdockearm jag har! Haha.

Hata P-skivor

Alltid lika underhållande att betala en P-bot. Jag och Andreas får alltid en P-bot i Stockholm, vad gälleh!

ME-time

Jag är nog en expert på me-time. Jag har myst omkring i pyjamas, ätit glass i en stor mysig kopp och duschat varmt och länge. Nu måste jag dock göra mig klar för jobb. Johanna

Jag & Simzon







Häst

Morrn. Nu ska jag och Stena iväg och tömma skrubb, sedan ska vi till hästarna. Jag ska be honom fota när jag rider idag. Simpans framsteg måste förevigas! Johanna

Nöjd nöjd nöjd

Yeees. Jag drog igång ett litet kvällsprojekt här i hemmet, så nu har en massa möbler fått byta rum och plats! Andreas drog en djup suck när projektet startade men nu tror jag att vi båda är riktigt nöjda. Dessutom har min lilla strutlampa kommit upp på väggen i vardagsrummet.

Nöjd nöjd nöjd jag är så glad för jag är nöjd!


Pepp och mys

Hej! Jag är hemma från jobbet och min pysselman har satt upp våra nya gardiner i vardagsrummet, det blev sjukt mysigt. Jag hade som vant mig vid att vara gardinlös men nu inser jag att något saknades.

Imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan 19 (tror jag), så jag kommer att hinna med mycket hästmys! Det blir även att fortsätta den stora tvättrajden jag påbörjat, hur kan vi ha så mycket kläder? Jag kommer att rensa ur gareroben ännu en gång inom en snar framtid.

Jag är peppad på ferra. Johanna

Städ & Noice

Det går lite lättare att städa badrum om man lyssnar på Noice samtidigt. Och man blir väldigt nöjd av det här klippet!


Queen of sms

Läste just en underbart inlägg som Lackarn skrivit och jag kan inte sluta skratta. Jag är verkligen rolig ibland. Jag minns även exkt tillfällena jag skrev dessa och vilka de handlar om. Och ja. det är kanske lite väl internt.. Här kommer inlägget (Dala-B är jag):

"Sitter just nu och gallrar bort sms från min överfulla inbox. Jag har kommit fram till att Dala-B kanske är mästaren på att skicka jävligt bra sms. Ni vet sånna sms som man inte kan kasta i första taget, utan gärna har kvar i några månader för att bli possetivt överraskad när man läser dom igen. Här kommer några smakprov (varning för intern):

Nej.. Men en barnaföderska är alltid en barnaföderska..

Vad gäller.. Jag är på lajvfest och dricker i panik..

Jag har halsat en vinare men ingenting händer..

Det har börjat diskuteras vilken butik som säljer bäst alvkläder här..

Då sänker jag den ytterligare, och undrar om hon kan göra en number two när skinkorna verkar så tillplattade och hårda.."

WOWJOCKE 1337

Godmorgon. Det är sjukt gött att få vakna av sig själv utan väckarklocka. Vi klev upp vid tio, gick ut med vovvarna och nu sitter vi och degar med frukost.

Jag ska åka tidigare till jobbet idag och reda ut hela min bisarra lönespec.. Jag betalar alldeles för mycket skatt och har inte fått några pengar för dagarna som jag skulle ha jobbat efter operationen. Så man får leva på korvören en månad till då.

Här kommer dock en liten snutt som livar upp stämningen!


Simzon

Min supergroda

Die Elfe

Min vackra dam

Förmiddagsmys

Hej igen. Jag sitter och göttar mig med en bit olivochlök paj som mamma har gjort. Jag har haft en mysig förmiddag med mina gosiga pållar. Idag kunde Älvan faktiskt tänka sig att stå inne och mysa en stund trots att hennes "föl" var kvar ute i hagen. Dags för en dusch och sedan jobb! Johanna

Mina godingar. Men vilka stora öron Simzon har!



Huvva

Jag satte mig här med tanken att jag skulle skriva ett inlägg här om djurrätt, men jag vet inte vart jag ska börja. Jag blir så ledsen och frustrerad när jag klickar omkring på internet för att leta fakta eller inspiration om ämnet. Man måste verkligen vara i en speciell sinnestämning för att orka skriva (tänka på) om alla hemskheter..

Djura

Dags för morgonpromenad! Sedan ska jag till stallet och plåstra om min lilla Simpa som har både skavsår från en sadelgjord jag provade igår, samt en gnutta mugg på vb. Ska även pyssla med mitt mysiga mjölkstinna sto som tror hon har fått föl.. suck.

Ikväll jobbar jag 15-22.

14 ÅR TILL SALU

Jag köpte den här boken i torsdags och läste ut den i söndags. Jag fastnade totalt. Det är en otäck bok, jag ville sluta läsa hela tiden men kunde inte. Den handlar om en ung tjej som blir våldtagen en kväll när hon är på väg hem från stallet. Efter det börjar hon sälja sex till äldre män och det blir som ett missbruk - hon börjar tro att det är det enda hon duger till och hon söker någon slags bekräftelse hos männen. En del av männen är våldsamma och gör henne illa. Bokens vidrigaste karaktär, Mats, våldtar henne med en trasig glasflaska.

Jag känner verkligen för flickan i boken, inte bara pga vad hon utsätts för utan även hennes fina personlighet. Det är en sann historia, vilket gör hela historen ännu hemskare.

Läs mer på 14 år till salu - Adlibris


God förmiddag

God förmiddag. Grabbarna är hemma igen, gud vad jag har saknat dom! Vi har varit ute på en lång promenad och nu är det dags för en tidig lunch. Ska snart åka till stallet och mysa med de andra två som jag också har längtat efter.

Igår fick jag pengar från försäkringsbolaget (för Simzons fraktur). Det är ju skönt att veta att det fungerar, jag har aldrig behövt få ut pengar från ett försäkringsbolag tidigare vad jag kan minnas.

Bröderna Brun



Osmakligt och smakligt

Hej. Här kommer jag med ett osmakligt info: det rinner var ur ett av mina operationssår. Inte läckert. Jag upptäckte det idag när jag var på toapaus mellan två ridlektioner, men det var ju bara att sätta på ett plåster och köra vidare. Jag ska dock kontakta någon sorts sjukvård imorgon.

MEN. Min karl har bakat pecannötpaj! Jag är grovt imponerad (och det är jag inte speciellt ofta) och den luktar sjukt gott. När Andreas kommer hem från jobbet ska vi äta paj och vaniljglass! Johanna


Min kanelskål

Jag är så sjukt nöjd över min kanelskål som jag köpte på kolmården.


Hola Umeå

Jag såg nu att jag skrivit tidigare att jag skulle komma hem på söndag, men nu blev det måndag istället och vi kom hem för några minuter sedan. Vi åkte från Linköping vid elva igår, lunchade i Knivsta med Andreas syster och sov en hotellnatt i Sundvall i natt. Vi har haft en bra helg, Linnea och Niklas skulle skicka lite bilder som togs för vi hade ingen kamera med oss. Nu ska jag vila lite sedan ska jag iväg till stallet och ha mina lektioner. Johanna

Kolmården

Jag är helt lyrisk. Vi har spenderat dagen på kolmården och det har varit magiskt. Jag fick tårar i ögonen under delfinshowen, både av avundsjuka på delfinskötarna och av hela stämningen (som dock Marcoolio förstörde till viss del). Vissa av djuren var inte så roliga att se, vi såg några få som inte verkade trivas. Överlag verkade dock djuren ha det bra och det var så underbart att få komma så nära! Jag återkommer med bilder när jag kommit hem. Johanna

Peppad på indiskt

Godmorgon. Vi har sovit gott. Linnea och Niklas har åkt till skolan men vi är kvar i lägenheten och dolar. Andreas spelar golfspel och jag ska ta en dusch. Melker är med oss, tyvärr har det inträffat en liten olustig incident här efter att studenterna åkt men det behöver jag inte gå djupare in på. Idag ska vi försöka se lite av staden och ikväll ska vi äta ute på en indisk restaurang som tydligen är awesome. Johanna

Stora torget Linköping

Framme!

Nu är vi här. Jag överlevde flyget och vi har spenderat dagen i Barbarby där jag givetvis har fyndat. Jag har köpt en knallblå/rosa nikeväst, en fornarinatröja med flygplan på och två böcker. Här i Linköping har det bjudits på kladdkaka och snart är det nattis. Johanna

Mot Linköping

Förbaskat. Jag tror jag har resfeber. Det är det här flygandet som jag inte riktigt kommer överens med. Nu åker vi i alla fall och kommer hem på söndag! Jag kanske lyckas uppdatera bloggen därifrån. Johanna

Melker, here I come!

Bananas

Jag och en viss Anna var ju i tidningen (vk) idag. Igen. Fy sjutton. Jag har försökt hitta bilden på vks hemsida men utan framgång. Den är sjukt ful! Haha.

Avokado med wasabi

Avokado med wasabi - sjukt gott kvällssnacks. Det här låg jag och åt i sängen när jag var nyopererad.

- 2 avokadosar
- 1/2 dl soja
- 1 tsk wasabi


Blanda soja och wasabi i en liten skål. Skär bitar av avokadosarna (eller helst stavar om du lyckas) och doppa sedan bitarna en och en i såsen (typ som en dip.. dränk dom inte i sås för då blir det väldigt starkt)! Hur gott som helst, nu blev jag sugen. Johanna


Receptet är taget ur "Vego paradiso".

Rackarns nöjd

Jag har haft lilla julafton idag. Jag köpte en jättesöt tekanna på myrorna idag och när jag nämde det för min mor fick jag en passande blommig teburk av henne. Medan jag var och lämnade vovvarna (och såg ett avsnitt Arkiv X) var Frida här och rensande ut gamla kläder ur en kartong vi förvarar åt henne i förrådet, vilket resulterade i 5 nya plagg åt mig! Johanna

Mina nya fina köksdon

Agria och Moderna Män

Jag är så nöjd! Jag pratade just med Agria och förde över Älvis försäkring på mig. Den kommer tydligen att kosta mig undefär 700kr/år, dvs mindre än vad Simpans kostar per månad! Det är verkligen ett gissel det här med försäkringar. Den här billiga försäkringen hos Agria innebär vet.vård upp till 60.000 och en låg livförsäkring (dock högre än hon tidigare var försäkrad för), så jag är som sagt nöjd. Insåg i skrivande stund att Akilles försäkring också kostar mycket mer. Den bör jag se över..

Den här matar jag (jag har skivan!)..

Peningapung

Några av dagens missions är avklarade. Jag hade 419,50 i mynt i peningapungen.

Mina missions

Hej. Jag har en del små missions under dagen idag.

- Tömma skrubben på hippo (det är på tiden).
- Åka till banken med min stora söta småmyntsburk.
- Köra till Holmsund med grabbarna.
- Försöka packa en rimlig mängd.
- Skjutsa och hämta golftävlingsdeltagaren och öldrickaren Andrew.
- Ev rida Simpan, Marlene har redan fixat allt i stallet så jag får se om jag åker ut idag. Beror lite på vädret!

Burken som ska tömmas efter cirkus 2 år.


Tradera owns

Mooh. Jobbet gick smärtfritt, tisdagar är bäste. Jag fick hem ett nytt fynd idag, en helt ny grå partydress som jag lurade till mig för 20kr på tradera. Det var ett sjukt bra klipp.

Imorgon ska jag ha sovmorgon, rida Simpan på ängen, packa och köra brunisarna till morfar där de ska spendera veckoslutet. Jag ser fram emot helgen! Jag ska gliiida omkring i Linköping i mina grymma jeans.

Jag ska försöka komma ihåg kameran imorgon också så jag kan dokumentera lillgumman Älvis, hon är så glad och mysig. Godnatt! Johanna

Jag slänger in en bild på en litet lustigt djur bara för att det gör mig glad.

Mammelucker

Tjoflöjt. Jag är med i en bloggtävling som verkar awesome, man kan nämligen vinna ett par mammelucker! Jag kan se mig själv i dessa..
!

Tävlingen finns här!

Håll hårt i truckermössan

Hej. Vi är tre som ligger utslagna här i vardagsrummet. Jag har varit ute hos pållarna, blivit bjuden på lunch av pappa och varit ute i skogen med dogsen. Lyssnar på Magnus Uggla nu igen, i skrivande stund är det Johnny the rocker (snart blir det Nu har pappa laddat bössan - kanontext!).

Nu är det snart jobb igen. Jag känner mig dock sjukt slö. Johanna

Här ligger vi allmänt nöjda för stunden.

RSS 2.0