Rullstolsbunden poliskvinna

Godkväll.
Jag måste gå och lägga mig snart men jag vet inte hur jag ska kunna somna. Jag hoppas att joggingturen kan bidra, och kanske även talboken.. Den heter "1222 över havet" och verkar mest handla om en bortskämd och sur rullstolsbunden poliskvinna som vill bli uppassad. Dvs, ganska lätt att somna till. Jag är nervös, tänk om jag lyckas försova mig. Någon som vill ringa och väcka mig kvart över 3 i natt?
Johanna

Inspiration

Med bra vänner och vårsol kommer inspiration. Det är helt galet hur mycket mina känslor för att rida Simzon kan skifta. Jag älskar honom men han kan vara riktigt besvärlig. I måndags var jag rasande och ville aldrig mera rida honom. Valet stod mellan att sälja honom eller pensionera honom. Nu när jag inte ridit på två dagar är jag jättepeppad på att rida honom, jag ska prova ett nytt bett, och jag är jättesugen på att rida inne på hippo och hoppa! Det blir en bra omstart med skoning imorgon och eventuellt klippning på söndag.. hoppas jag i alla fall.

Den enda bild som existerar när jag hoppar, tror jag. Jag ser galen ut i alla fall. Åh vad jag saknar att hoppa Maggan! Det var tider det. Jenny Nyström har tagit bilden.

Snabb som en vessla

Hej! Jag är nöjd. Idag har jag nämligen:
- Börjat arbetsdagen 06.00 med kall mjölk och en nybakt kanelbulle
- Inventerat snabbt som en liten vessla
- Varit på Horze för första gången och flanerat omkring
- Kikat in hos Malin på hennes jobb
- Köpt ett evighetsben till Mio och några små kex till Rill
- Köpt en liten påsklilja och en liten kruka på Plantagen
- Varit ute och sprungit med karl och hundar i vårsolen

Jag är mycket nöjd med dagen och vill inte låta kräsen, men när jag gick i affärer kom jag på att jag vill ha:
- Nya selar till hundarna, som fungerar bättre att springa i
- Nya regntäcken till hästarna (deras hänger i trasor)
- Ett nytt träns med remontnosgrimma
- Strillemeny..

Så om någon känner för att överraska mig.. ehehehehe.

Att göra

Onsdag
Inventering 06.00-? Sängdags tidigt.

Torsdag
Jobb 04.00-12.30, stallet, rida, skoning båda hästarna 17.00, filmkväll

Fredag
Stallet, rida, eventuellt åka till Robertsfors eller rida lektion

Lördag
Chartercatering 06.00-?

Söndag
Stallet, rida, hämta spån i Vännäs, klippa Simzon?

Nästa vecka är lite intensivare, tur att jag har min supermedryttare. Nu ska vi gå ut en sväng med hundarna och sedan blir det sängen.

Förövrigt är jag sjukt less just nu.

Hjärtklappning

Hej. Jag är trött i ögonen. Trots att jag druckit 2 redbull. Det blir en tidig kväll ikväll, jag börjar nämligen jobba med inventeringen 06 imorgon. Nu ska jag strax dra på mig något stallvänligt och åka ut till hippo. Funderar på om jag ska laga mannagrynsgröt först eller om jag ska köpa något att äta där, svårt val.

Nu sitter jag med lätt hjärtklappning (kanske är det redbullen?), jag måste vinna en viss traderaauktion som går ut om 12 minuter! Ah!
Johanna

Film

Måste bara lägga in den här filmen som jag precis såg på hundrondellens hemsida. Den handlar om Triple-A i Spaninen, där våran Mio kommer ifrån. Tack gode gud för att de finns.


Easter

Haha! Jag måste även redogöra för våra fina påskägg. Vi valde varsitt (eller man kan säga att jag valde båda), inte så svårt att lista ut att ägget med gul jättechicken är mitt?! Nu behöver jag påskris också, för den rätta påskstämningen. Johanna


Bananahammock

Hej. Nu är jag efter många om och men människa igen och klar att redogöra för min dag. Jag hade ställt min väckarklocka på 9, men vaknade av mig själv 10.20 vilket är mycket underligt. Jag håller på att bli galen, jag har knappt försovit mig alls under hela mitt liv (fram tills nu!). Och ja, väckaren hade ringt vid 6 olika tillfällen.

Hur som helst, pappa kom hit, vi lastade in hundarna och deras bilfilt och begav oss. Vi började med att gå en promme med hundarna så de var avklarade. Sedan red jag "dressyr" med Simzon på ridplan, det gick vansinnigt dåligt. Han var till salu efter det knappt genomförda dressyrpasset, jag skickade ett sms till Malin direkt jag kom in i stallet som löd "Simzon är till salu idag om du är intresserad", det dröjde inte många sekunder innan hon stod i stallgången och viftade med en tjuga, haha! Hade inte tjugan varit hennes sons veckopeng hade vi troligtvis genomfört affären.

Jag fick tillbaka lite av mitt hästintresse när jag sedan red ut en sväng på Älvan, hon var pigg och glad. Jag tog med mig Mio på ännu en tur så fick han springa av sig ordenligt (springa ikapp med Ä) och pappa tog en lugnare sväng med Akilles. Jag hade tänkt smörja lite utrustning men jag frös för mycket, så vi styrde hem igen. Nu har jag inte hästarna igen förrän på torsdag milda makter, känns tråkigt att ha skiljts från S´et som ovänner. Jag får ta med en försoningsgåva på torsdag helt enkelt..

Nu är det jobb imorgon som gäller, samt inventering på onsdag. Dressyrkvällen var förresten imorgon kväll, jag hade misstagit mig. Så imorgonkväll ska jag till hippo iallafall och heja på M & W!
Johanna

Veganröra..

Jag svälter.. ge mig veganröra. Jag ska handla ingredienser genast.

Ledig måndag = Hästmåndag

God förmiddag. Jag är ledig idag! Att vara ledig en måndag är verkligen lägligt. Jag och pappa ska åka till stallet strax, vi ska gå en långis med hundarna (hoppas det är plogat) och sedan ska jag rida båda hästarna. Det är gött med sällskap. Ikväll hade jag tänkt mig en städkväll, dock vore det kul att åka och titta på Marlene och Ida på teoriveckan, speciellt eftersom Marlene påstår att Winston gjorde en riktig kanonpiaff i lördags! Jag får helt enkelt se vad som händer. En städkväll är nämligen också av hög prioritet..
Johanna

Inkapslad i en hinna

Hallå!
Jag är så less på vädret, nu vill jag ha vår. När jag skulle åka till stallet var bilen inkapslad i en hinna av 2 cm kompakt ogenomtränglig is. Jag blev galen, var precis på väg att ringa Marlene för att berätta om katastrofen men blev precis räddad och insläppt i bilen. Vädret hade vid denna tidpunkt fått mig att ställa in ridningen så när vi kom fram till Braxen gick vi ut med hundarna istället, det var ett träningspass som heter duga. Efter ett evigt pulsande i snö sa Frida " nu går jag inte ett steg till". Jag lovar, jag kom in i andra andningen på vägen tillbaka (jag fick även lov att bära Rillan en bit).

Det blev även ett evigt pysslande i stallet, jag dolade på och njöt av att inte ha någon tid att passa. Frida gjorde ännu ett hästframsteg! Hon gav Älvan en godis ur HANDEN! Det borde firas, och nej jag är inte ironisk. Min syster har varit sjukt rädd för hästar men kanske börjar det släppa.. en aning.

När jag kom hem tog jag ett varmt bad och sedan åt jag och karln skräpmat, en bra söndagsaktivitet. Vi har även tittat på Millenium del 2 och jag har burit pyjamas sedan 18.00. Förövrigt hade jag jättetrevligt hos Tina igår kväll, boxen tog slut. Det må vi göra om! Nu ska jag försöka få Ankan att spela lite spel med mig..
Johanna

Vinterdress

God morgen! Jag äter wasafrukost, lyssnar pån Kent (på skiva!) och blickar ut på snöstormen. Det är för mycket snö idag för att vi ska kunna åka och hämta spån, men jag ska ju åka till stallet ändå. Jag spelade ut ett mycket osäkert kort men fick oväntat med mig Frida till stallet, så jag ska hämta upp henne strax! Hundarna kommer också med. I vinterdressar. Hej!

Axelrem

Dessa borde komma med axelrem!


Den där Åström

Hej. Det gick som smort att jobba idag. Nu är jag i alla fall hemma, jag mötte upp karln på willys för lite hamstring och nu ska vi laga tacos a la Dala och "den där Åström - han har temperament!". Det kommer att bli sjukt gott.

Ikväll ska jag ta vinboxen över axeln och åka hem till Tina, en tjej på mitt jobb, och hänga. Det blir nog mycket trevligt. Här i radhuset vankas det grabbkväll har jag hört. Det finns bara ett minus med den här kvällen och det är att jag mest troligt måste ta ultrabussen hem, ve och fasa..

Malin har haft pållarna igår och idag, men imorgon ska jag till stallet igen! Det blir gött. Ut och rida, och sedan ska vi till sågen i Vännäs och hämta spån.

Ha en trevlig kväll! Johanna

Hola Bandana!

Hola Bandana!
Nu ska jag iväg för ännu en härlig arbetsdag på UCA!
Johanna

Det svider i mina ögon av gammal mascara

Det svider i mina ögon av gammal mascara. Linda slutar jobba 23 men det lutar åt att jag inte kommer att vara vaken vid den tidpunkten, suck! Jag som var filmsugen. Det lutar mera åt en dusch och den nya talboken, haha, fredagkväll a la pensionär. Min ursäkt är att jag jobbar från kl 10 imorgon. Förhoppningsvis blir det en vinslurk imorgonkväll med Tina, awesome. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll allesammen (jag tror verkligen att det är många som surfar runt på min blogg 22.17 en fredagkväll)! Godnatt. Dala

Hitta Rillan

Här kommer nyaste utgåvan av "Hitta Rillan"..



Att krypaköra i cirklar

Hej. Det var en rätt lökig kväll på jobbet idag, vi slutade prick i tid så jag har kommit hem, bytt om och gått en kvällssväng med hundarna. Andreas kom just hem med några små presenter från coop, jag fick en flaska balsam samt en påse med rosa rattar och hundarna fick varsitt litet fredagsben.

Haha. Jag har glömt att skriva ner min pinsamma incident från gårdagen. Jag stannade som känt på macken i Vännäsby, öppnade tanklocket, skruvade loss det inre locket (vad det nu heter) och la det på biltaket. Jag blev jättesur på den extreeemt långsaaammaaaa kortläsaren, tankade och kastade mig irriterat i bilen. Och körde iväg. En bit ut på 92an råkade jag slänga ett öga i sidospegeln och upptäckte att tanklocket fladdrade öppet i vinden.. Jag gjord en U-sväng, sedan fick jag spendera bra många minuter till att finkamma vägen och macken efter mitt lilla gröna innerlock.. Jag krypkörde omkring i cirklar med arg blick. Haha. Jag orkar inte..
Johanna

Statoilturen

Godmorgon gott folk! Här sitter jag sjukt utvilad. Jag och vovvarna ska precis ut på "statoilturen", sedan ska jag äta en tidig lunch och börja åka mot jobbet. Det är som känt fredag idag men det är inget jag kommer att märka av, jag jobbar kväll ikväll och börjar 10 imorgon bitti igen. Så går det när man åker till Falun en hel helg och göttar sig..
Ha en bra dag. Johanna

Jag har legat lågt

Hallå. Jag har legat lågt med internet idag. Klev upp någon gång mellan sju och halv åtta (min morgon var ganska luddig), åkte till stallet och släppte ut pållarna och gav dem frukost. De tyckte att halv 9 var jätteseeeent att komma ut, och visade tydligt sina åsikter.

Jag gick en cirkus 40 minuters promenad med hundarna och vaknade till, mockade och red ut med Älvan en sväng. Tog med mig Tex ut som sällskap, han är bra på att skrämma bort vilda djur. Älvan var pigg och tramsig, hon blev galet rädd för Rebells bajshög, haha. Det var även hennes tur att bli friserad idag, hon blev mycket söt i sin nya lugg.

Efter ridturen skyllde jag på mina frusna tår och blev inbjuden på lunch hos Marlene, vilken lyx! Hundarna fick komma med in och tugga lite tuggben. Vi var extremt nöjda. Mindre nöjd blev jag när jag insåg att jag hade 4 km kvar att köra på min tank. Det var inte läckert, Marlene fann dock en slurk bensin i garaget som vi fick tratta in i bilen så jag tog mig till macken i Vännäsby.

När jag kom hem blev det dusch/sminkrekord, även tidsrekord på att köra till jobbet tror jag. Jag började jobba halv tre och kom hem för en timme sedan ungefär, cirkus 10. Tog en liten kvällssväng med dogsen och nu ska vi äta lite glass, sedan väntar säng och talis. Godnatt! Johanna

Godnatt & sov gott

Godkväll. Jag startade precis en tvättmaskin trots allt, så nu måste jag underhålla mig minst en timme till så jag hinner hänga tvätten innan jag somnar. Det suger ju att titta på tv så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har redan betat av de vanliga dagliga hemsidorna för många gånger, dvs hotmail, facebook, bloglovin och hundrondellen. Som jag ser det finns det bara en utväg - kvällsfika. Imorgon ska jag till stallet på morgonen och sedan jobba eftermiddag/kväll. Ev får jag sällskap till Braxsele, men morgondagen får utvisa. Godnatt! Johanna

Inte hett någonstans

Ok, jag kan inte låta bli. Det finns en person som har denna bild som profilbild på facebook. Jag kunde inte låta bli att kolla vad hon hade för vänner på fb också, och det hela skrämmer mig..


Beeeean

Hej. Jag styrde upp en powernap till slut, men den blev väldigt ytlig och ovärd. Sedan åt vi nudlar till middag. Haha. Vi har i alla fall haft lite sällskap här i afton, Mikaela och Stefan vandrade hit på ett parti Bean! Really nice. Nu ska jag ta mig för något vettigt, kanske en tvätt. Johanna

Några "böner"

Dalas obefintliga självdiciplin

Mmm. Nu är jag hemma igen, det har gått bra att jobba. Min plan var att direkt gå ut med hundarna när jag kom hem från jobbet, och sedan ta en liten lur på soffan. Syftet var att jag då skulle orka umgås med karln på kvällen, kanske spela lite spel, städa lite och dylikt. Men vad har hänt? Jag har kommit hem, jag har pratat med lillasyster i 24 minuter på telefon, Andreas släppte ut hundarna på lunchen så det är inte promenadpanik (jag har alltså inte varit ute med dem än), jag sitter vid datorn och gör oviktiga saker, jag har knäppt upp gylfen och ätit en mandelkubb. Jag kommer totalt att missa min lur!!

Nu har Mio varit här och greppat mitt knä i protest. Han la upp sin tass på knät med utspretade fingrar och greppade. Så nu måste jag alltså bege mig ut på promenad då, hur kan man neka Mio liksom.. ska bara svida om till riktigt fula mjukisbyxor först. Johanna

Godmorgen Slorgen

Fy fan! Jag är jättetjock, mina jeans skaver i midjan. Klockan är 04.40 och jag måste gå ut till bilen nu. Jag hatar att gå ut till bilen vid den här tiden, det är så mörkt och läskigt. Mitt hår ser i alla fall bra ut. Ha en bra dag! Johanna

Simajs kök

Hej. Fan vad less jag är för stunden. Flera gånger om dagen tänker jag "fan, jag ska också börja slarva och sluta bry mig, det verkar jävligt soft", men sedan kan jag inte göra det eftersom min arbetsmoral sätter stopp.

Men nog med kryptiska anklagelser. Över till Simajs kök som han och Kent påtat på med under helgen. Det blev mycket mycket bra.

Stora vita kakelplattor. Min blå kaffebryggare stoltserar och sticker ut.


Det här är min favorit. Kakelhörnet.. (det saknas en silikonkant)


Det börjar dra ihop sig mot att gå isäng. Jag ska ju ställa väckaren på 04.00 inatt, inte läckert någonstans! Sov gott! Johanna

Jobb som gällh

Milko Berry körsbär, vilken upplevelse!

Jag och dogsen har haft en mysig stund i stallet, de underbara ligger här nu i vardagsrummet och solar sig, gör små mysiga suckljud och korvar sig. De är mycket nöjda med dagen so far!

Jag ska ta en välbehövd dusch och sedan åka till jobbet! Börjar jobba om en timme. Ikväll ska jag lägga upp en bild på det snitsiga kaklet i köket. Johanna

En strålande dag

Hej! Det är en strålande dag. Jag bestämde mig precis för att låta vovvarna följa med till stallet idag igen, Mio har ju lärt sig vad stallkläder innebär och jag har inte hjärta att lämna dem hemma en solig dag som denna.

Jag har drömt en riktigt ryslig mardröm inatt dock, vaknade äcklad som fan. Jag måste ringa upp Borren eller Mallis och berätta, Alvedonrumpan är nämligen inblandad.. inte för att jag tror att de vill höra, det är alldeles för ruskigt.

Förövrigt är det en hemlig grej som gör mig vansinnigt exalterad!

Ha en bra dag! Johanna

The pink fishinglady

Hahahahhhaa. Jag orkar inte! Så jävla bra!

Fishinglady

Ridskolebarn

Jag - Visst ska du gå på voltigen på teoriveckan?
Ridskolebarn - Kanske. Men jag var på det förra terminen.
Jag - Jaha! Var det roligt?
Ridskolebarnet - Ja, det var ganska kul, men dom var kanske inte så jättesnälla där. Dom var inte lika bra som du. Eller dom var kanske bättre än dig på voltige. Men du är så snäll och skrattar jämt.

Specialmåndag

Hej svej. Det blev en specialmåndag idag. Linda Mosebacke följde med mig till stallet, vi gick först en sväng med hundarna som var överlyckliga över att få bralla runt i det fina vädret. Sedan red vi ut med S och Ä, vi höll på att blåsa bort! Ä var mycket nöjd över att få komma ut en sväng i skogen och Set skötte sig exemplariskt med Linda på ryggen.

Efter stallet råkade vi svänga in och hämta mat på Max, så det fick bli en kombinerad lunch/middag. Nu ska jag alldeles strax påbörja min resa mot Hippo. Jag har mina lektioner som vanligt ikväll. Johanna

Home sweet home

Hej, nu är jag hemma i min fåtölj igen, där jag hör hemma. Hemresan gick som smort. Jag fick med mig ett par nya bakskydd från hööks till Simzon, jag har ju tappat ett av hans bakskydd någonstans under snön på andra sidan 92an.. kanske kommer det fram till våren. Jag fick även med mig två grymma tshirts till min hemmaman. Nu ska vi ta hundarna på en kvällskiss och sedan se en film!

Obs! Helgens bästa: Nora flyttade till Falun för att det finns bättre skidåkningsmöjligheter, hon har även gjort om sitt badrum till vallabod.

Sov gott i natt! Johanna

Rätt soft

Godkväll. Nu har jag testat utelivet här i Falun, rätt soft om jag får säga det själv. Vi har ätit en bytta popcorn och tittat på ponnyakuten, nu blir det nog sängen! Jag och Nora delar. Sov gott! Johanna


Falun

Tjo! Nu är jag som känt i Falun. Resan hit var mycket bra, vi stannade till hos Sudden och hans ägare i Övik och där blev vi bjudna på fika. Sudden var sig verkligen lik! Han lade huvudet på sned och ville mysa, så fin. Det var skönt att se att han trivs med livet och att han har en matte som älskar honom.

Efter det lunchade vi på Tacobar i Birsta, så värt. När vi sedan kom fram till Nora gick vi ut och åt på efterlängtade Tzatsiki i Falun, jag åt friterad halloumiost samt vegetariskt grillspett och jag kan inte sluta tänka på den goda maten!

Idag började vi på Aubiose trots att jag har haft jättesmutsigt hår hela dagen. Jag köpte en babyrosa grimma till Älvan och en babyblå till S´et, ett par rosa ridtrumpor och bruna sjukt snygga chaps (till mina nya rid/stallskor). Dessa var dock på rea lämpligt nog. Kan man ha stor barnstorlek så är det ju bara att passa på..

Efter det gick vi upp på lugnet (via systemet) och tittade på skidåkning. Jag såg Kalla och Northugg (så stavas det garanterat inte). Jag blev jätteblöt om fötterna och vi höll på att dö av hunger, dock var det riktigt nice att stå ute i 11 plusgrader och sol! Efter skidtävlingen åkte vi vidare till Noras stall och Pigge, han hade vuxit lite sen sist! Nu håller vi på med sen middag, det blir lax med ädelost och klyftpotatis. Ikväll vankas det någon form av utgång, det blir spännande. Ha en trevlig kväll! Johanna


5 bajsar & en "förebild" på köket

Tjoho. Gött att vara hemma. Har precis kommit in från en kvällspromenad med dogsen, det blev sammanlagt 5 bajsar! Det är inte fy skam.

Nu ska jag påbörja packningen. Haha. Självdiciplin var det ja! Förresten, Andrew ska fixa och trixa i köket nu under helgen. Det vankas kakel! Jag tror att det kommer att bli awesome. Därför slänger jag in en "förebild" nu på köket, så slänger jag in en "efterbild" när jag kommer hem igen.

Där det är grådaskigt ska det bli kakel!


För alla er som tycker att jag är en dålig flickvän som åker bort och roar mig medan min karl får vara hemma och renovera kan jag bara säga.. jaa, det är Dala i ett nötskal. Neeeej.. nästa helg ska jag vara en duktig hemmafru och sitta hemma med hundarna så han får gå ut och dricka öl med grabbgänget (haha, bara jag som tänker på Mia&Klara nu?). Johanna

Briljant

Hej! Sitter på jobbet och äter middag. Har haft fullt upp med hästar och hundar hela förmiddagen. Jag och Marlene gav oss ut in snöstormen med Simzon och Rebell, vi (läs: jag) kom på den briljanta idén att vi skulle rida i djupsnön, vi kunde inte hålla oss ifrån att dundra fram lite i galopp och det var skitkul! Tills vi tappade ett benskydd var. Haha. Det var ett projekt att få skydden på plats igen i en halvmeter snö.

Nu är min break slut, jag önskar att jag fick gå och sova nu men det går icke. Jag slutar 8 ikväll om allt går enligt planen och då måste jag packa inför helgen eftersom vi åker tidigt imorgon. Johanna


Favoriter

Jag bjuder på min favoritbraxselehundbild



Kalkhavet

Hej. Nu är jag hemma igen och är helt utslagen. Jag hade egentligen tänkt lämna vovvarna hemma men Mio uppfattade givetvis att jag bytte om till stallkläder och började försiktigt peta på mig med tassen (något han nyligen lärt sig och som jag gillar). Det blev alltså ändrade planer och dogsen fick följa med. Jag ångrar mig kanske en aning så här i efterhand, hundarna hittade nämligen kalkhögarna.. Mio dundrade rätt in i kalkhavet och kom tillbaka helt täckt med kalk = VIT. Ända in i öronen! När vi kom hem igen var det raka vägen in i duschen för oss alla tre och alla mina ytterkläder ligger i tvättmaskinen.. suck.

Jag känner verkligen för att somna en stund i soffan. Det är mys! Imorgon är det stall och jobb igen, as usual. Sista jobbdagen innan min långhelg dock! Det kommer att bli awesome. Vi ska ju som sagt åka förbi Sudden i Övik, det ska bli mysigt. Lite jobbigt känslomässigt också kanske, men mest kul! Sedan ska jag hänga med Nora hele helgen. Hon har lovat att vi ska åka till Aubiose (tror det stavas så).. Jag hoppas att vi ska dricka lite vin också, vi har en del skvaller att ta igen.

Godnatt!

Självdiciplin

Shit, jag är jätteseg. Nu MÅSTE jag åka till stallet.. jag skulle aldrig ha satt mig tillrätta i min bästa fåtölj för jag vet inte om jag tar mig upp ur den nu..

Självdiciplin nu Dala.

Lunch

Lunch, lunch, lunch, jag är så glad för jag har lunch! Inte så länge till dock..

Jag slutar halv två och då ska jag försöka skynda mig till stallet så kanske jag får rida medans solen är framme! Ha en bra dag. Johanna


Någon försökte smyga sig på oss

Oh my, jag är hemma från jobbet nu och vi har haft en helsjuk situation sista halvtimmen, haha. Jag och Adiam tog en kvällsfika i kontoret och fick plötsligt för oss att någon försökte smyga sig på oss (vi hörde massa underliga ljud) så vi låste in oss där. Vi var skiträdda och satt där inlåsta på kontoret, då fick vi för oss att någon smög utanför fönstret så det slutade med att jag typ satt på golvet och skrek. Haha förlåt Adiam att jag avslöjar detta nu..

I alla fall, till slut vågade vi gå ut men vi lämnade lyset på och sprang ut. Adiam vågade inte cykla hem så hon fick åka med i bilen och mitt på kolbäcksbron fick vi för oss att det fanns en tredje person med i bilen.. fy fan vad vi skrek. Hahaha. Herreje.. inte läckert att jag ska öppna imorgon 05.00! Jag kommer att vara livrädd. Tack och lov för att vi lämnade lyset på.

Nu ska jag betala räkningar (vissa fick ju lön igår) och sedan kasta mig i säng, godnatt! Ps. Vi har börjat på en ny ljudbok nu eftersom "Hypnotisören" tagit slut och jag vill bara varna alla för den (Hypnotisören alltså), det är bland det sämsta jag någonsin hört/läst! Katastrof. Ds.
Johanna

Excited!

SHIT! JAG ÄR SÅ EXCITED ÖVER DEN SPÄNNANDE NYHETEN!

"Ja här kommer han med mustaschen, och bugar och ber om en dans
ja här kommer han med mustaschen, dom andra dom har ingen chans.."

Gnawler

Hej. Im home! Lektionerna har gått bra idag, det var hoppning, elever och ponnysar var duktiga. Jag åt en sjukt god middag på hippo som vanligt, idag var det quorngryta med ris! Jag kan även verkligen rekommendera räksoppan (utan räkor för min del)..

Jag shoppade hundgrejer som planerat så nu ligger de bruna här med varsitt ting. Mio har fått en stor hårdpressad tuggring och Rillan har en liten gnawler med biffsmak. Dessutom blev jag tvungen att handla ett par nya jodpurs eftersom de gamla drev mig till vansinne med sina lösa äckliga sulor och korviga flärpar. De åkte direkt i en soptunna när jag betalat de nya.

Imorgon ska jag upp tidigt och ut till stallet, sedan börjar jag jobba halv 12. Och på onsdag börjar jag 05.00 igen, vilken ångest!

Jag börjar bli sjukt peppad på Faluntrippen, jag ska hälsa på Sudden på vägen ner!

Nu måste jag gå och sova. Godnatt! Johanna

Jag vill ha sommar

Jag vill ha sommar nu..


Skepp ohoj!

Skepp ohoj!

Det har varit en skön morgon, jag kom precis in från vår hundpromenad i vårvädret. Dock slog det mig hur mycket jag INTE saknat cyklister (de har ju börjat titta fram nu). Visst, det är jättebra att man cyklar, man får motion och bidrar till en bättre miljö. MEN, det finns alldeles för många slappa cyklister som inte vet hur man använder ringklockan. Har man ingen ringklocka, eller den är tillfälligt ur funktion, då får man faktiskt öppna det där hålet man har mellan hakan och näsan och frambringa något slags ljud. Det är nämligen inte roligt när de svischar förbi 3 cm från en liten spansk gatuhund som är livrädd för att bli påkörd. Och ja, det är många som gör det och det kommer som en total överraskning. Fy. Han välter mig nästan när det inträffar, eftersom han kastar sig mot mig (om han går intill mina ben).

Nåja. Hundarna har fått sitt och ligger och steker i solen på vardagsrumsgolvet. Jag ska strax bege mig till stallet och sedan vidare till hippo för att ha mina lektioner ikväll. Ska dock först svänga förbi Djurmagasinet och handla lite mat + något gott tuggbart. Kanske blir det en runda inne på Horze också (jag har ju inte varit där än) om jag hinner, Älvan skulle behöva ett till täcke, gärna tunnare än det hon har. Det är lite knepigt att hitta hennes specialtäcken i rätt material. Men nu måste jag skynda mig iväg! Ha en bra dag.
Johanna

Yay!

Obs! På fredag åker jag till Nora i Falun! Yay!

10 kampen som inte riktigt finns

Mmm. Vi har ätit middag hos min mor och då kom den här bortglömda 10 kampen på tal. Vi måste genast styra upp! Badmintongrenen ska dock mest troligt strykas eftersom Andreas tjyvtränat x antal gånger..

Jag skulle tro att bowling faktiskt (tyvärr) blir första grenen ut, det känns som aktuellt.

Gotlandsrännan

Det var en sån här ställning jag bowlade med igår (nej, jag driver inte, det är sant). Det var faktiskt svårare än det ser ut! Jag hamnade i rännan flera gånger, haha. Nej bowling är inte min grej..



Bild från Sydsvenskan.se

Hästsöndag

Halloj vad skoj.

Jag klev upp relativt tidigt imorse (för att vara söndag iallafall), åkte till stallet, släppte ut pållarna, mockade och red ut med Simzon. Först en kort sväng ensamma och sedan en längre sväng tillsammans med Marlene och Winston, hon ringde nämligen när jag redan hade hunnit ut i skogen så då vände jag tillbaka. Vi var lökiga och red barbacka, när underlaget endast tillåter skritt så orkar jag inte sadla, haha. Simzon fick även en liten frisering förresten, han blev mycket fin.

Jag svepte en "hunger control" som hade en massiv eftersmak av järn (kan min kropp dock verkligen behöva) och åkte till hippo. Red ut i skogen med Walter, han skötte sig mycket bättre än jag trodde att han skulle göra. Det var kul att få bränna på lite i skogen med en ponny! Underlaget var riktigt bra i kullaskogen faktiskt. Jag blev svettig.

Jag fick en invit in på kontoret och fick se videon på Älvans femåriga avkomma i Tyskland, det var kul! En söt fux. Tittade lite på dressyrtävlingen och åkte sedan hem.. och här är jag nu! Gluttar på melodifestivalen på datorn, vi dissade ju den för sällskapsspel igårkväll. Middag hos mami ikväll.
Johanna

Godkväll

Det var kul att spela bowling, men det var nog ännu roligare med sällskapsspel. Jag var riktigt dålig på bowling faktiskt.. Trots att jag fick spela med handikappställningen.

Nu måste jag kasta mig isäng, jag ska ju upp tidigt imorgon, det är hästsöndag. Puss. Johanna

Byagrillen

Aaah. Nu är vi hemma igen allihop. Det var riktigt gött i Braxen, jag fixade och dolade i stallet en stund medan Fredrik och Andreas körde skrot till Bjurholm. När de kom tillbaka åt vi lunch från Bjurholms byagrill (haha) och sedan gick vi ut på promenad med Akilles, Mio, Tex och Älvan. Det var varmt och gött väder må jag säga. Älvan tyckte det var mysigt att få gå med ut på promenad, jag tror hon kände sig som en i hundgänget.

Jag har tagit ett bad nu och strax blir det väl någon slags föda. Ikväll ska vi bowla med Sofia, Jonas, Mikaela och Stefan. Sedan blir det nog ett parti sällskapsspel om alla håller sig vakna. Johanna

Braxsele

Godmorgon! Vi ska skynda oss till Braxsele nu! Andreas har äntligen gått med på att följa med, så vi ska ta med hundarna och gå en långpromme. Ha en bra dag! Johanna

Hemskheter

Shit. Klockan är jättemycket och jag har en tvätt att hänga! Jag fastnade på hemska bloggar igen. Jag måste försöka slita mig från ledsamheter, jag är så otroligt känslig. Samtidigt tror jag att det är nyttigt att läsa, man uppskattar verkligen det man har!

Nu hänga tvätt, sedan sängen. Skönt! Akilles får sova i sängen när husse är borta! Sssch.

Bibelord

Jag samtalade precis med min karl, han hade varit med om något (i hans tycke) obehagligt, det hela utspelades i taxin. Två tjejer kom fram och knackade på bilrutan:

- Hej! Vill du ha en pepparkaka?
- Jaa jo, det kan jag väl ta..
- Vill du ha lite varm choklad också?
- Jaa, okej.
- Här.. ta ett bibelord också.


Haha, så går det.

Hahahahahahah..

Hahahahhaha.. jaaaa jag vet det är lite hemskt men.. hahahhahahhaha.. aaaaaahahahahha..


Fy tusan vad trist

Mu. Nu är jag äntligen hemma, dagen har varit oändlig. Det verkar bli hemmamys med hundarna ikväll för min del (hundarna röstar på det iaf). De bruna är förövrigt jättemjuka och gosiga efter sitt bad igår! Idag blir det del två av spabehandlingen, dvs manikyr.

Jag har varit på willys och handlat proviant, nu ska jag undersöka TVutbudet, fy tusan vad trist..
Johanna

På drift

Det är nästan lite för lugnt (peppar peppar) här på jobbet idag. Jag har rast och lyssnar på Kents "På drift" på repeat. Jag slutar 8 ikväll, och sedan är jag alldeles ensam eftersom Andreas ska jobba sent. Ingen som kan offra sig och komma över på en baileys? Johanna


Finväder

GOD morgon. Jag kan verkligen tipsa om filmen "Predikanten", den var sjukt läskig med mina mått mätt, vilket innebär att den är spännande men bara lite läskig. Nu ska jag och hundarna ut och gå en sväng i finvädret! Jag måste komma ihåg att telefonera agria, och sedan är det dags för jobb igen. Malin har hästarna idag. Ha en bra dag! Johanna

Trickboard

Hej. Hemma igen! Jag åkte ju till stallet efter jobbet. Jag och Marlene har varit ute och ridit barbacka i mörkret och surrat om allt möjligt. Det var lite mysigt.

Vi tog några bilder igår när vi hade Elias på besök, jag var för trött för att lägga upp dem igår så här kommer de nu bättre sent än aldrig.

Vi spelade dataspel i väntan på Andrew


Sedan gick vi till en pulkbacke som Elias rekommenderade


Elias överraskade med sina skills på trickboard



Här var det dock något som gått åt pipsvängen, så jag fick rycka in och trösta. Då blev vi fotade i hemlighet.


Sedan peppade jag syskonbild



Gogubben testar kameran på egen hand med en bestämd min


Många bilder blev det. Nu ska jag ta en dusch och sedan ska vi se klart "Predikanten". Imorgon har jag mysmorgon med vovvarna, YAY (obs, stulet uttryck)! God natt och sov gott! Johanna

Lunchrast

Hej. Jag passar på att surfa runt lite på min lunchrast. Jag är lite seg idag, det blev inte så mycket sömn inatt heller pga att jag nödvändigtvis skulle läsa två jättesorgliga bloggar just innan sänggåendet, jag grät så jag fick vätskebrist tror jag för jag hade rejält ont i huvudet när jag skulle sova. Jag lägger upp länkarna senare för dem som vill bli berörda.

Jag slutar jobba halv fem idag, då ska jag bara hem och byta om och sedan åka vidare till stallet. Förhoppningsvis blir det en lugn uteritt med både Marlene och Sandra. I så fall får både Simzon och Älvan följa med ut. Imorgon har jag lite sovmorgon, yey! Tragiskt att jag längtar efter den redan nu. Men nu måste jag ringa Rollo och kolla hur det gått med hundarna! Johanna


Grabben har anlänt

Ok, grabben har anlänt! Nu ska vi ut och åka trickboard i fritidsbacken..

Ytterst obekvämt

Åååh. Det är gräsligt skönt att vara hemma igen! Jag sjönk ner i lunne en halv minut efter att jag kom hem. Andreas var precis på väg till badmintonhallen och lovade att låta hundarna kissa när han for. Mmm. För en stund sedan upptäckte jag att han bara var borta! Ingen puss, inget hejdå och framförallt - inget hundkiss. Så nu får jag ta på mig storstövlen och gå ut med dem. Ytterst obekvämt..
Johanna

Ballerina kladdkaka

Godkväll. Det var härligt väder i braxsele och hundarna fick springa av sig lite överskottsenergi. Efter promenaden red jag Simzon en stund på ridplan och han var jättefin, han hade lite svårt att hålla koll på benen som vanligt men var riktigt samarbetsvillig.

Förra lördagen rymde alla fyra hästarna ut på byn och jag hade turen att olyckligt vetande befinna mig i stockholm. Det hade tydligen gått ganska vilt till och dagen efter var Älvan halt och lite varm i en hov. Hon var trött i flera dagar efteråt dessutom. Jag lät henne bara vila hela veckan och idag visade hon ingenting när jag sprang med henne, SKÖNT! Jag tror att hon helt enkelt bara var mörbultad efter den hemska rymningen.. Ska dock låta henne löka runt i hagen fram till fredag, då provar vi en liten tur i skogen!

Imorgon börjar jag jobba kl 8, och efter jobbet ska jag hänga med Elias! Lillgubben. Jag försöker komma på något som vi kan göra, vi brukar se på "Peter Pan" men det känns lite uttjatat. Nu ska jag krypa ner med pojkarna i soffan och äta ballerina kladdkaka <-- Sjukt gott. Godnatt! Johanna


Energisk och glad

Äntligen får jag åka till stallet! Är riktigt peppad på att rida och gå en lång promenad med hundarna, de blir ju så lyckliga när de får springa lösa. Jag känner mig energisk och glad! Johanna

Tjoflöjt

Tjoflöjt. Det var bisarrt att kliva upp 04.00 inatt, men nu är ju snart arbetsdagen avklarad! Halv tre ska jag, papi och hundarna åka ut till stallet, det blir gött och jag hoppas att solen kan kika fram. Johanna


Natt

Hej! Nu är jag hemma, helt slut. Det bådar gott att jag är trött eftersom jag måste gå och lägga mig strax. Jag börjar nämligen jobba 05 imorgon (det är fan fortfarande natt vid den tiden!).

Lektionerna har iallafall gått som smort och jag åt en vansinnigt god middag i cafeterian. Nu är det dags för en nattmacka och en godusch! Sov sött. Johanna

Spankulera omkring

Godmorgon. Det är några arbetarjon som håller på att skotta ner snö från taken här i området, vi har just nu inte så mycket utsikt genom vårt köksfönster, haha. Om man vill ha någon utsikt måste man flytta snön på egen hand. Men det är ganska soft för nu kan man spankulera omkring i köket i underkläder utan att bli upptäckt.

Vårt köksfönster..


Jag har förövrigt fått ett mycket trevligt mail, sovit gott och länge, varit ute med hundarna i I20skogen samt gjort en mer detaljerad planering för lektionerna ikväll. Nu ska jag åka till stallet och sedan hippo. Johanna

Coco Crazy

Hej. Nu är jag hemma igen efter dagens långa arbetspass. Jag fick spagetti och jättegod vegfärssås av min älskade karl när jag kom hem. Fick ett varmt välkomnande av Akilles också, som med riktig inlevelse försökte lura mig att han och Mio fått svälta hela dagen. Han påstod att husse inte gett dem någon mat alls, vilket visade sig vara felaktigt. Ännu en gång.

Förresten! Jag hade en trevlig kväll med Dalila och Linda igår. Vi skulle egentligen spela gamla nostaligska spel men ingen av oss hade hittat "sitt" spel, något som inte uppdagades förrän vi alla var samlade. Haha, inte helt oväntat. Jag var skitpeppad på CocoCrazy ju. Det blev dock trevligt ändå! Vi drack vin, skvallrade och tittade på Notting Hill.

Nu ska jag och karln titta på ännu en Läckbergare. Ha en mysig söndagkväll! Johanna


Skugg: Haha. Jag måste försvara mig. NEJ vi tar inte gulliga förväl varenda gång någon lämnar rummet. Andreas hade kört taxi hela kvällen/natten och jag skulle upp och jobba hela dagen idag. Då kan man väl ostraffat få pussas hejdå.

Andreas pratar i sömnen

Utspelades för 10 minuter sedan när jag skulle gå ner på nedervåningen..

- Hejdå, jag går ner nu (puss).
- Okej! Jag ligger och funderar på plankorna jag..
- Haha, vilka plankor?
- Golvplankorna.
- Haha yes du pratar i sömnen!
- Nej det gör jag inte!!
- Ok, vilka plankor är det då?
- Men plankorna som du ska ha med dig på uppdrag..


Haha.

En skakande upplevelse

Hej igen. Nu är det hög tid att jag berättar vad som hände igår kväll när jag var i stallet. Jag och Sandra skulle rida ut tillsammans men jag hade bara hunnit in genom stalldörren så hörde vi höga hundskall som lät väldigt märkliga, det lät inte som någon glad hund iallafall. Vi gick ut genom stalldörren för att höra bättre och då insåg vi att det var både intensiva hundskall och väldigt höga människoskrik. Man kunde urskilja saker ur skriken, t ex "hon dödar henne". Jag blev alldeles kall i kroppen och vi bestämde oss direkt för att åka mot ljuden. Det var mörkt men jag gissade vilken gård de kom ifrån, jag visste att de hade hund där. Sandra körde och vi visste inte vad vi skulle vänta oss.

Det tog bara några sekunder att åka dit och först såg vi bara två människor. Vi kom som av oss och fattade först inte vad allt ståhej handlade om, men då såg vi. En ljus labrador låg blodig under en helt galen rottweiler som bet och bet mot halsen och strupen. Labben hade inte en chans att komma lös och de två personerna stod några meter ifrån, väldigt chockade skulle jag tro. Tjejen bara skrek och skrek och jag kände mig först lite paralyserad. Vi hoppade ur bilen, Sandra tog första bästa tillhygge som råkade vara ett par skor och kastade på rottweilern men den reagerade inte. Det var bland det värsta jag någonsin sett, rottisen bara slet och bet och slet och bet i den andra hunden och kastade den fram och tillbaka som en leksak. Då och då kunde man se den andra hundens ansikte och blick. Jag ville gråta men det fanns det ju inte tid till. Jag skrek att vi behövde en sopkvast eller något liknande, och Sandra fick något slags järnrör i handen av ägaren. Min första tanke var att vi bara skulle slå hunden så hårt det gick, men frågan var om hunden skulle vända mot en själv om man bara fick in en dålig träff? Sandra fick dock världens bästa idé och lyckades få in röret under halsbandet på rottisen, jag tog tag i röret på andra sidan och så lyfte vi upp hunden hängandes i halsbandet.

Den andra hunden kom då lös och reste sig! Ägarna fick in den i en bil och ganska snabbt efter det släppte jag min sida av röret eftersom rottisen kom glidande mot mig på röret. Plötsligt stod den läskiga hunden bara där och jag tror varken jag eller Sandra vågade röra en fena. Ingenting hände dock och jag ropade till de andra att stänga in den i huset fort som fan (jag var rädd!). De kom iväg fort till veterinären när rottisen väl var inlåst, tack och lov var det ju nära till Vännäs. Hunden hade ett stort sår där skinnet hängde löst, flera mindre sår runt halsen och en avsliten muskel. På kvällen när jag kommit hem ringde Sandra och berättade att hunden var nersövd och sydd men skulle klara sig! Hade vi inte fått bort rottisen så hade den garanterat dött, jag har aldrig sett något liknande. Imorse fick vi ett tackkort med en bild på den fina labben och det värmde i hjärtat, den hunden såg verkligen så underbart snäll ut. Det är läskigt att tänka att hade inte både jag och Sandra kommit samtidigt hade vi kanske inte kunnat göra något, jag vet inte hur jag hade reagerat om jag kommit dit ensam.. Ödet säger jag!
Johanna

Sol

Vårsol är skönt


Vädret är fantastiskt

Hoho! Äntligen har Älvan fina fötter igen! Det känns skönt. Efter Braxsele var jag som sagt på hippo och red en ponny, det var roligt. Jag ska rida den ett par gånger i månaden framöver. Nu ska jag ta en godusch och sedan ska vi nog åka in till stan en liten sväng. Hundarna förtjänar något gott tugg idag också känner jag. Vädret är förövrigt fantastiskt! Johanna

På språng

Godmorgon. Jag har sovit som en säck potatis, hörde inte ens första meningen i talboken igår kväll. Nu är jag på väg ut till stallet igen, Älvan ska få sina fötter verkade och skodda. Jag har bestämt mig för att låta henne gå oskodd bak en vända till och så har jag köpt nya sulor till fram. Det blir gött. Efter stallet ska jag till hippo och rida Walter. När jag kommer hem igen blir det garanterat en powernap i soffan. Johanna

Sängfösare

Herregud vilken kväll. Jag får återkomma imorgon, nu är jag hur trött som helst. Tack ödet för att Sandra och jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt. Nu ska jag ha en sängfösare! Godnatt. Johanna

Hallå hallå!

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan halv sju, vilket är ganska ovanligt. Nu ska jag ut med hundarna, sedan jobba och efter jobbet ska jag som sagt till stallet. Jag hade tur, Sandra ska också rida efter jobbet så jag får sällskap i mörkret!

Jag har precis fått jobbschema för nästa vecka och insett att det är awesome. Veckan därpå måste jag dock ta ledigt fre-sön eftersom jag ska åka till Nora!

Ha en bra dag! Johanna

2 Nöjdheter

Tjoho. Nu är karln på plats i morgonrock och soffa. Dock har han slagit på tvn.. sjukt jobbigt. Jag får huvudvärk. Jag tänkte bara flika in två nöjdheter innan jag går och lägger mig:

1. Jag har fått mitt presentkort på Åhlens


2. Rilli har en myshydda

Vad gör man inte..

Hej. Äntligen hemma från jobbet, jag har varit sjukt trött hela dagen. Så trött att synen blivit grumlig bitvis. Inte läckert och det beror säkert på att jag försov mig i morse och fick världens sämsta start på dagen. Egentligen skulle jag vara ledig imorgon (vilket jag verkligen såg fram emot) men icke sa nicke! Jobbar 8-16.30 imorgon vilket innebär att jag får flytta fram ponnyridningen samt åka ut till Braxsele på kvällen (och där ryker då min och karlns myskväll). Men vad gör man inte för pengar? Jag är trots allt ledig på lördag, då ska Älvan skos på morgonen, sedan ska jag rida Walter och på kvällen blir det spelkväll med några gamla bananer. Sedan jobbar jag på söndag igen, 11 timmar. Nu ska jag bara löka i väntan på att lök nr 2 slutar jobba.. Puss.

Ha en bra dag

Godmorgon. Det är helt vansinnigt, jag har blivit totalt imun mot min väckarklocka! Nu måste jag börja be någon ringa mig på morgonen. Och idag får jag lov att stressa. Men men. Ha en bra dag! Johanna

Hitta Rillan

Vart är Rillan?




Rätt svar:


Hästonsdag

Hej. Jag har ingen röst kvar efter Marlenes lektioner! Är lite trött nu. Imorgon jobbar jag 11-20 på flyget igen, min duktiga pappa ska åka till Braxsele och ta hand om hästarna alldeles själv! Han ska inte rida dock, hihi. Men väl mocka, fodra och klappa lite på mina älsklingar.

Nu ska jag sjunka ihop på min karls axel och titta på andra delen av "Olycksfågeln". Sov gott! Johanna

Hundmys

Jag och hundarna har haft mysmorgon i soffan. Speciellt Akilles hade mysabstinens och ville bara kramas. Hundar är verkligen livskvalitet. Nu ska vi ut på promenad och sedan ska jag åka till stallet, åker direkt till hippo efter Braxen. Ha en bra dag! Johanna

Days of our lives

Herregud vad mycket jag har missat i Days på senaste! Austin och äckelSami verkar ha något på g igen, och Carrie och Lucas är förlovade! Dessutom hörde jag av Sofia att Shawn gift sig med någon annan än Belle men jag har inte sett det med egna ögon än. Jaja.. jag gillar faktiskt förlovningen mellan Carrie och Lucas. Nu måste jag titta vidare..
Johanna

Pepp på livet

Godkväll. Hemma från en trevlig jobbkväll med Adiam. Inga katastrofer eller jobbiga incidenter har inträffat. Kvällen avslutades med en lyxlatte a la Dala.

Fy fasen vad gött det var med en helg i Stockholm. När jag kom hem igår och i morse var jag sjukt trött, men nu känner jag mig väldigt utvilad och pepp på livet. Dessutom är det snart helg igen! Och jag är ledig fredag, det kommer att bli sjukt awesome. Jag jobbar dock söndag men det må ju vara..

Jag shoppade lite småsaker. En kenttröja som var för svettig och skrynklig för att vara med på bild, ett par skumma men älskvärda leggings, en liten väska och två små ljuslyktor som Andreas inte tyckte om. Jag köpte även en liten överraskelse till systeryster.



Här är den enda bild jag lyckades ta under hela trippen. Den föreställer Sofia med lilla underbara Svea i knät.



Nu börjar det bli dags för sängen. Imorgon ska jag åka ut till hästarna på dagen och sedan ska jag ha Marlenes lektioner på hippo på kvällen, det blir en hästonsdag med andra ord. Sov gott! Johanna

Godmorgon

Godmorgon. Jag har sovit tills nu så det är bara för mig att hasta iväg till jobbet. Lorg och Slorg hälsar! Johanna

Chill

Hoho! Nu är jag hemma igen. Jag har stolt genomfört mitt livs två första soloflygresor, dvs flygit utan någon som hållt mig i handen. Det kändes vuxet. När jag väntade på arlanda idag innan flygresan hem satt jag med bok, hörlurar, ett glas vin och nötter och såg väldigt chill ut. Det kändes världsvant.

Jag har haft en trevlig helg och en härlig kentkonsert, ska dock gå och sova strax men skriver lite mer imorgon. Jag hade med min kameran men tog olyckligtvis bara en enda bild. Sov gott! Johanna

RSS 2.0