Well hello..

Well hello.. äntligen har jag fått en god natts sömn. Vaknade dock med en lite otrevlig överraskning såhär på nyårsafton men det må väl va..

Nu ska jag åka ut till pållarna, ska bara leta fram mina nya grymma ridtäckbyxor först! Byebye. Johanna

Godnatt!


en man med grövre hårväxt

Tjoho. Både Emelia och Dalila har varit förbi en sväng här ikväll, det var trevligt. Jag har fått hembakade saffransskorpor.

Jag måste bara berätta! Jag plockade själv bort Akilles 3 stygn (ursprunligen 4 men ett hade lossnat själv) igår kväll och det var sååå kul. Jag var djupt koncentrerad. Det var som att dra ut ett grovt hårstrå som man först har letat fram eftersom det växt under huden (oftast på en man med grövre hårväxt). Hur kul som helst.

Imorgon är det nyårsafton! Jag ska ut till hästarna vid lunch och sedan blir det finmiddag här hos oss. Johanna

Blablabla

Tja. Andreas ränner omkring rånöjd i sin nye mösse..

Det blir bara en snabb ointressant blogg nu, jag har jobbat 7-17 med att inventera. Ganska tröttsamt men ändå gött att variera arbetsuppgifterna. Efter det gled jag förbi någon liten klädbutik och plockade upp sista detaljen inför nyårsoutfiten. Gött! Jag befarar dock att jag redan tappat min hårrosett, typ på vägen eller något.

Nu ska jag ta en städ och snart kommer Emelia förbi för en liten mögelostpåkex-fika. Johanna

Mitt bollhav..

Det har varit några riktigt slitsamma dagar de senaste veckorna. Det slitsamma ligger i att, likt en synskadad med tillhörande ledarhund, trevandes irra runt i sambons fotspår genom en labyrint av butiker. Det är trevligt en stund men stunden blir kortare och kortare i samband med att folkmassan växer. Se Illustration...




Det skall också tilläggas att den aktuella butikens karaktär påverkar kurvans lutning. Det finns nämligen butiker vars kulfaktor börjar strax ovanför olidlig. Dessa butiker är givetvis de som speciellt riktar sig till en uteslutande kvinnlig publik.

 

Under dessa dagar har det hänt att jag, med livet och privatekonomin som insats, släppt kontakten med min ledarhund och letat upp något robust att sätta mig ner och vila på.

 

Under mina vilostunder har det slagit mig att något, alldeles för blygsamt prisat, geni redan löst mitt problem. Det bör ju givetvis finnas en liten myshörna där kvinnorna kan parkera sina män under butiksvistelsen. En liten skinngrupp med tillhörande accessoarer. En TV-apparat med några sportiga kanaler att zappa runt bland, en back trevliga tidsskrifter, kanske lånetofflor, en kaffemaskin osv. McDonalds har redan byggt en prototyp i form av ett bollhav där man kan lämna barnen en stund. ICA-Maxi har sedan vidareutvecklat idén med att ha parkeringen bemannad. Just bemanningen kan dock vara lite överkurs för mindre butikskedjor men kan å andra sidan bli något av en statusgrej. Den butik som har myhörna och dessutom bemanning i denna kommer alltid ha snyggast klänningar, skor och sjalar i mina ögon. Vill man vara extra exklusiv kan man ju ha en liten catwalk utmed myshörnan så att sambon kan visa upp sina fynd. Jag tror mig veta att jag med många andra män skulle kunna lämna mer genomtänkta och precisa recensioner om vi befann oss i en mer hemtrevlig och avslappnad position.

 

/ Andreas


Saltkråkan

Goddag. Det är saltkråkan på tvn igen, hur bra som helst. När jag var liten var jag lite smygrädd för farbror Melker (eftersom han var så arg jämt) men nu inser man ju hur otroligt synd det är om karln! Och Stina måste ju vara den vidrigaste karaktären genom tiderna. Nu måste jag börja röra mig mot jobbet! Johanna


Rillibönan

Godkväll. Det börjar dra ihop sig mot ett parti Bean och sedan isänggående. Vi har haft besök här ikväll och vi har kikat på Bruno, en mycket märklig film. Imorgon ska jag plocka bort lilla Rillis stygn! Då har han haft dem i 11 dagar. Idag är även sista medicindagen, yey. Inte för att Akilles har haft något emot att äta den..

Så här såg den lilla underbara älsklingen ut när han kom hem från vet, han frös och kunde inte hålla tungan i munnen. Sen gillar han ju även att överdramatisera.. Loves you!

Just for fun

Hola Carola. Vi sitter och gluttar på bostäder i Stockholm. Just for fun..

Nu ska jag pay some bills.

Ut och vandra

Yeees. Jag hade två presentkort på Stadium vilket räckte till en fleecetröja, ett hårband som är bra att täcka öronen med när man rider (jag rymmer ingen mössa i min hjälm) och 2 par grymma skidsockar. Sen fick jag lov att köpa ett par mystiska tofflor med dragsko till Andreas.. Och en liten nyårsdress på H&M till mi.

Nu ska jag gå ett kvarter och snylta lite middag samt en matlåda till karln. Johanna

BK presenter

Jag får inte glömma att berätta om mina BK presenter.

Av Max fick jag dessa fina namnbrickor till vovvarna med telefonnr på.. de var svåra att fota, de är guldfärgade in real life. Det ska tilläggas att jag även fick en packe med bakteriedödande tussar som man ska ha på finnar, haha.


Av Sofia fick jag den här vidriga tingesten till det jag numera kan kalla "samlingen". Andreas vill att vi ska börja använda "kittet".

Fleecebyxa

Jaha. Nu sitter jag bara och lökar i min gosiga morgonrock. Först ringde Janna och meddelade att hon var lite sjuk så hon skulle inte hänga med till stall och kanske inte heller badminton. Jag ställde in mig på att åka själv till stallet men då ringde Marlene och ville låna Simzon på en skogstur för hon skulle få besök av tremeningar som skulle få rida på Winston och Rebell. Så just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra av den här lediga dagen, jag har iaf en idé om att knata över till Stadium och handla upp mitt presentkort! Jag har hört att fleecebyxorna där ska äga. Johanna

Kvinnan med blöjan

Godkväll godkväll. Det har varit en fruktansvärd dag på jobbet. Vi har haft flygförseningar och förseningskuponger, allt i köket var slut och det var totalt kaos. Jag och Ariam åkte hem kvart över tio (vi skulle sluta åtta) och då hade vi ändå inte gjort klart allt.

Sen undrar jag (eftersom det finns ett utomordentligt skötrum på flygplatsen) hur en kvinna kan lämna en använd blöja på sin bricka på ett bord och sedan stövla iväg till sin gate för att lämna mig med problemet? Robin tyckte att jag skulle öppna den för att fastställa hur illa det egentligen var men jag avböjde och bar iväg den till en soptunna med två stora skedar.

Imorgon är jag ledig från jobbet men jag har en del aktiviteter på g. Vid tiotiden ska jag åka till stallet, eventuellt lite senare om Janet ska med. Mio ska tydligen med iaf. När vi kommer tillbaka tror jag att det blir badminton och sedan blir det eventuellt något umgänge på kvällen, jag ska även vara barnvakt några timmar. Det är min naggande goda bror som kommer över när mamma ska på syjuntan. Sov gott nu! I will. Johanna



Soffan och Moffan

Harreje. Jag förstår inte hur Olles kan vara så dåligt. Eller jo det förstår jag, det finns inget dancefloor! Men det var en sak som var lite bra, och det var att Pink Hink spelade. Höjde min pepp en aning. Men nu har både Soffan och Moffan lovat min schlagerdancefloor nästa gång.

Förövrigt var det grymt kul att öppna varandras läskiga julklappar, vi har ju som tradition att ge varandra det värsta vi kan hitta. Och vi har rätt bra fantasi.

Nu ska jag äta ett litet litet kvällsmål och sedan krypa isäng, jag ska ju vara flitig och jobba imorgon. Johanna

Har du sett dom här? YEEEES.. dubbel..

BK time tonight

Hej. Vad bisarro det kändes att kliva upp 05.00 imorse. Men men, det gick bra. Cateringen gick rella bra, men i övrigt var det kaos på restaurangen med charter och flygförseningar. Jag var hemma cirkus kl 4 men då hade jag hunnit handla också.

Nu sitter jag och jäser blöt i badrock efter en god tacosmiddag som karln styrde upp medan jag sov en timme. Bk anländer snart så jag borde klä på mig. Deras julklappar ligger och väntar under gran! Johanna

Hjärtliga gratulationer på din årliga Jondag, Jon!

Hej. Ännu en trevlig juledag börjar gå mot sitt slut. Jag ska upp 05.00 imorgon så det blir en lugn kväll och förhoppningsvis kan jag somna i någorlunda tid trots min försovning imorse.

Sofia fyller 23 år idag, hon ska få en present imorgon när vi ska partaja men tillsvidare får hon den här:

Skämmes skämmes!

Jag är så dålig. Jag försov mig och fick ringa till Malin i panik, så det blir inga hästar för mig idag. Det är ju nackdelen med att ha sina pållar så långt bort, det är som ingen idé att kasta sig i bilen för att släppa ut dem om jag ändå ska köra 45 minuter först. Tur för mig att Malin bor i byn.

Nu ska jag börja göra min crabfishröra och Andreas ska rulla köttbullar. Vi ska över till mami på jullunch idag. Det lilla krypet, mormor, Lenn, Greg och Fride kommer också. Johanna

Obs!

Såhär ser vi ut ikväll.. nöjda och trötta i soffi. Snart säng! Ska släppa ut pållarna imorgonbitti.




God julekväll!

God julekväll! Jag har haft en bra dag. Jobbade några ynkliga lugna timmar imorse, det var riktigt gemytligt. Karln följde med mig till hästarna som fick kramar och lite morrisar/morrisgodis. Hundarna fick följa med och springa av sig ute i Braxsele. Sedan åkte vi till Åströms och åt jättegod julmiddag, öppnade paket och spelade spel. Det var mysigt. Tyvärr hade vi inte med oss kameran till röbäck ikväll, men här kommer lite bilder från "lilla julafton" som vi hade ute hos papi igår.

En grupp om 4 personer (Mio under bord)


OBS! Historiskt ögonblick. Frida får sin första alkoholhaltiga dryck av papi.. märk väl hennes nöjdhet.


Juldukning


Papa Noel


Glögga


Julsnarra

Godkväll. Nu ska jag krypa ner i sängen i min fars gästrum, ska upp tidigt imorgon och jobba. Efter jobbet blir det en tur ut till pållarna för att ge dem lite julsnarra innan jag åker vidare till röbäck för att spendera julekvällen med Andreas familj. Kvällen här har varit mysig! Godnatt. Johanna

Jag har gråtit

Hola senor. Jag har haft göda sovmorgonen, nu åker vi till Stena och firar early christmas. Frida, Mio och Rilla är med!

Jag må även berätta att jag har gråtit idag. Jag gick nerför trappen av mamma med tjocksockar, jag slant och flög upp i luften för att landa med sidan av ryggen och baksidan av armen mitt på kanten av ett trappsteg. Sedan studsade jag ända ner på hallmattan (där jag konstigt nog landade på mage) och började gråta. Suck.

Imorgonbitti är det jobb som gäll! Ha ne. Johanna

Hemmets Journal

Hej. Shit, mina ögon är alldeles grumliga. Jag har precis kommit hem från jobbet, det blev nästan 13 timmar jobb med en 30 minuters rast.

Kund/tant - "Kolla här! *håller upp Hemmets Journal* Har ni inte senaste numret?"
Jag - "Nej tyvärr, det har inte kommit än"
Kund/tant - "Mitt plan är försenat och ni har inte ens senaste numret av Hemmets Journal!!! Nu har jag ingenting att läsa, INGENTING!"

Det är ganska lustigt att de flesta resenärer tar för givet att vi som jobbar på flygplatsen tycker att det är supermysigt att få stanna kvar ett par timmar extra när det är flygförsening. Vi vill väl också hem, dock har vi en viss uppfostran..

Nu ska vi snart krypa isäng här hemma, imorgon blir det julefirande i Holmsund. God natt. Johanna

Älskade dogsters

Hej! Lektionerna idag gick superbra men det ska bli skönt med ett litet juluppehåll nu ändå så man får samla lite inspiration. Dock ska jag ju ha dressyrkurs innan ridskolan kör igång igen (prestationsångest).

Idag har jag hämtat ut mina Börjesgrejer och jag blev sjukt nöjd med hundarnas juloutfits. Självklart var jag ju tvungen att prova dem!

Scarfs..


En dress..


Någon har somnat på sin utkiksplats


Nu ska vi gå i säng, imorgon väntar en lång arbetsdag. Godnatt! Johanna

Intressant

Hej! Jag är redan klar med några av mina missions, det här går bra. Sista ridlektionerna innan julen ikväll. Nu ska jag köra till stallet, det kan ju bli mycket intressant med tanke på mängen snö jag ser falla utanför fönstret.. Ha en bra dag. Johanna

Jeg fryser

Godkväll. Jag har haft en trevlig med kall Braxseledag! Vi fick någorlunda ordning på alla hästgrejer och sedan blev det hemmagjord supergod pizza.

Nu har jag, karln och vovvarna legat i soffan och tittat på senaste Wallander. Klockan har bliive. Nu ska vi gå isäng, imorgon har jag en del missions att utföra, dessutom är det hästmåndag.

Rillan är hur mysig och snäll som helst, men beror det på kastreringen eller smärtstillande? Det får tiden utvisa. Godnatt! Johanna

Stallstädardag

Godmorgon. Min Rilla är verkligen en stjärna på att ta sina mediciner! Med en doft av leverpastej går vad som helst ner i den där lillmagen. Nu ska jag till stallet, det är städdag idag. Jag är dåligt uppdaterad på kvällsplanen men jag tror det blir pizza i Braxsele. Johanna

Persofest

Persofest. Jag är pepp!

Tjoho

Tjoho! Nu ska jag åka ut till hästarna och ta en tur i snön. Ikväll är det personalfest, yey! Johanna

Poop

Nej.. nu går jag och lägger mig. Vilken olidlig kväll detta har varit. Bara bajs på Tv efter "Bonde söker fru". Jag har inte haft något att göra förutom att äta. Nu är det kvällskiss och sedan går jag och älsklingarna i säng. Johanna

Fantastiskt

Jag har en fantastisk mamma. Hon kom precis förbi mig med nachos och choklad! Jag har en väldigt söt lillebror också, de gick ut en sväng med Mio eftersom jag helst inte vill lämna Rillan själv ikväll (och han är inte in the mood for powerwalking). Min pappa är förresten också fantastisk. Nu ska jag slå in dagens julklappsskörd! Johanna

Patienten

Hej. Nu ligger min underbare lille patient här och surar lite. Han har fått en tröja på sig och blivit inlindad i en filt. Men jag tror på allvar att han är rätt putt för att jag bara lämnade honom ensam i händerna på en (enligt Akilles) ondsint man..

Det har nog gått rätt bra faktiskt, men trött är han. Jag håller mig hemma med dogsen ikväll medan karln tar en öl med grabbarna grus. Jag önskar att jag hade lite snacks..

Johanna

Rillibollar

Säg hejdå till dina bollar Akilles!

Nu kommer Sofia strax förbi för lite girltalk. Sedan ska jag och Rilli åka till veterinären.. bara för att han ska bli en "det" idag så har han givetvis uppfört sig relativt bra senaste dygnet som för att övertyga oss om att det är ett onödigt ingrepp. Johanna

Mysgubben

Livet är en fest..

Livet är en feeeest.. håll med om deeet Sandra och Tinaa.. *nynnar*

Jag skulle ha slutat 20.00 idag men kom hem 24.00. I Stockholm vet man inte hur man ska hantera ett snöoväder så inget plan har under eftermiddagen kunnat lyfta eller landa på Bromma. Därför strandade ett gäng människor på Umeås flygplats.. till exempel fick några som skulle ha flygit med 17.10 komma iväg 22.30.. och inte ens till rätt flyplats. Men det är sjukt underligt hur egoistiska vissa människor är, för 22.30 är det ju BARA dom som är trötta? För vi i restaurangen stannar ju gärna 4 timmar extra under totalt svettigt kaos! Björnfittan tex.. med sin jävla latte. Och kärringen som höll på att svimma när hon insåg att hon skulle bli tvungen att svälta eller äta makaronilåda.

DOCK var det lite märkligt. De som endast väntat någon enstaka timme på sitt plan gnällde och tjöt om allting, och ville väl helst bli nursade i en liten spjälsäng som de betedde sig. Men de som fick sitta och vänta hela dagen började bilda gäng, spela spel och mingla omkring. Som om de kände en viss gemenskap mitt i allt. En del började småprata med oss och nicka igenkännande någon gång i timmen.

Mysstämning till trots, när jag, Sandra och Tina fick åka hem var det med lättnad - det här är nog min värsta kväll hittills. Observera att vi hade öppet till 22.30 och 17.00 någon gång hade slut på kvällens mat och slut på alla mackor. Vi har alltså improviserat i 5,5 timmar med 30 meter kö nonstop. Sista timmen hade vi endast pannkaka på menyn.. haha. Och jag kom på en helt ny macka som endast bestod av en tekaka, en klutt skagenröra och en gurkbit.

Morgondagen kommer inte bli läcker för berörda. Då kommer nämligen de typ 400 extra människor vars plan blev inställda idag. Men jag jobbar icket för jag och Rillan ska till veterinären.. snipp snipp.

Nu är det hög tid att gå i säng. Puss!

Hej! Mitt jobb är att sälja något som jag inte vet vad det är...

Jag skrev för en tid sedan något om champinjoner. Jag skrev även något om hur man i vissa pizzeriasammanhang tydligen kan sätta likhetstecken mellan ordet "champinjoner" och ordet "svamp". Jag har nu ytterligare exempel på hur man skulle kunna sätta likhetstecken mellan andra livsmedel.

 

Exempel nummer kan dyka upp om man får för sig att fråga den unga servitrisen på PizzaHut om en mer detaljerad förklaring av vad man får på sin pizza om man beställer ingrediensen "beef". Då skulle de kunna gå till så att hon ser ut som ett frågetecken, springer och överlägger med sin kollega och kommer tillbaka med svaret "Ko-kött". Om man då skulle påpeka att man VET att beef betyder nötkött men önskar information om vilken del av kossan som menas så kan det visa sig vara så lustigt att ingen i personalen kan svara på frågan.

 

Exempel två liknar exempel ett och kan inträffa om man går på en lite finare restaurang än PizzaHut, låt säga Angelini på Norrlandsgatan i Umeå. Man skulle t.e.x kunna fråga den unga servitrisen vad det är för typ av kött man får om man beställer "(Fancy Italian something) Flanksteak" Då kan det bli så att personalen, precs som på PizzaHut, inte riktigt vet vad som kommer serveras men TROR att det är nötkött. Efter en koll med kocken så kan man slutligen bekräfta att det är nöt men fortfarande inte om det är mule, klöv, oxsvans eller liknande...

 

Om nu alla livsmedelsbutiker hetsas att deklarera sina produkters innehåll ner på subatomär nivå så borde väl en  restaurang åtminstone kunna berätta för mig vilken planet min köttbit kommer ifrån. Eller är det jag som är dum nu?

 

/ Andreas


Tillägg

Jag önskar mig schampo från Body Shop i julklapp.

Nu är det jobb strax.. och ikväll är det bonde söker!

Andreas har lovat att blogga men håller inte sitt ord..
J

Tragisk frilla

Yes, mitt hår är riktigt tragiskt. Missar jag en dl balsam i duschen så kan jag glömma att borsta håret (ok, jag borstar aldrig håret men om jag skulle få för mig att vilja göra det så skulle det inte gå vägen). Jag har fått spröt uppe på huvudet, så som Malin hade efter sin permanent, och utväxten börjar väl bli en cirkus 3 cm.. igen. Nu måste jag göra något åt problemet.. men vad.. /Dala

Den här märkliga frillan hade jag för typ 4 år sedan.. men mina kinder är säkert alldeles för stora nu för tiden för att jag skulle kunna ha den igen. För att inte tala om dubbelhakan. Jag ser ju som känt ut som en pojk när jag har kort hår och runda kinder.

Blåsbälg

Hej. Jag och Stena har varit i stallet på morgonen och gått en skogspromenad med Simzon, Älvan och Mio. Det var djupsnö så jag lät som en blåsbälg när vi kom tillbaka till stallet. Mio ville söka upp en collie som låg någon minut före oss på vägen så jag fick dessutom jaga efter honom en bra bit i stövlar och djupsnö, inte läckert!

Nu tänker jag lägga mig i ett varmt lunchbad! Börjar jobba om 2 timmar, tisdagar brukar vara bra dagar. Johanna

Hejaklacken

Sjukt bra


Måndag

Godmorgon alla monsterdiggare. Nu åker jag till pållarna och ikväll har jag mina lektioner, en helt vanlig måndag med andra ord. Johanna

Filmtips

Godkväll. Det blev ingen bio ikväll, vi har dock sett två spydåliga filmer hemma på teven. Är det jag som är kräsen eller är det ont om bra filmer? Jag tar gärna emot filmtips..

Det börjar bli dags för sängen snart. Måndag är hästmåndag. God natt!

Älskling

Fy sjutton vad jag älskar den här bilden..


En lång promenad

Vid 2 tiden påbörjade vi vår promenad mot bilen som stod parkerad på Teg sedan gårdagen. Jag, karln och Mio har alltså promenerat från Ersboda till Teg. Jag fick en varm choklad på vägen. Nu är vi dock hemma och har handlat för att kunna göra röd curry wok. Ikväll blir det ev bio. Johanna

Vad Mio får stå ut med..

Underbett!


Kyss mig nu..


(kolla Mios ögon)

Sliten själ

Shit, nu är det ost på datorn. Jag har haft en trevlig kväll, dancefloor ägde. Jag har ont i fötterna och 3 cider räckte för en sliten själ som jag. Go Sarek! Puss

Älvis korvis

Hej! Hemma igen. Mio är utslagen efter en dag i stallet.. han somnade redan i bilen på vägen hem (han gillar inte att åka bil spec mycket så han brukar inte sova, han brukar hålla utkik). Jag ska ta en dusch och en pn, som sagt.

Älvis fick sina framfötter omskodda idag. Hon hade ju lyckats trampa av sig båda sina gamla skor och gömt dom för matte. Men idag fick hon både skor och heltäckande sulor och enligt Jonas såg hennes fötter strålande mycket bättre ut nu än för bara 5 veckor sedan. Trakterna fram hade växt till sig ordentligt och hon hade nött väldigt jämnt bak så där behöde han knappt göra nå. Och dessutom skoddes hon helt utan mutor! Hon stod som ett ljus, provade dra loss benet några gånger men gav alltid upp försöken utan att hitta på något dumt. Min lillgumma. Innan nyår ska jag ha börjat rida henne igen känn ja, tjoho.

Mysnäsan

PN

Godmorgon. Jag är vansinnigt trött, men jag har egentligen ingen anledning att vara det. Nu ska jag ta med mig Mio och åka ut till hästarna, Älvan ska skos och Simpan ska få komma ut i skogen. Tror det blir en pn när jag kommer hem igen.. Johanna

Öga

Hejhej! Hemma från jobbet nu, vi klarade oss ok trots tre försenade plan.

SHIT, precis nu när jag satt här och skrev började det tokrinna ur båda ögonen, gick till spegeln och kikade och de var både röda och svullna. Mystiskt.. nu har jag dock sköljt dem med kallt vatten..

Erik måste vinna.

God morgen

Hej svej. Jag var ute i Braxsele (jag har stavat byanamnet fel fram tills nu har jag generad insett) och gav pållarna frukost i morse och mös på dom. Nu har jag avklarat en tidig lunch med min djurrättstidning och ska strax åka och jobba. Dala-B

Nöjd nöjd nöjd

Hej! Guess what..

..jag har slutat i tid alla kvällar hittills denna vecka..

..jag är nästan klar med julklappsinköpen och jag är nöjd nöjd nöjd..

..Rillans och Mios christmasoutfits har kommit..

..min hjärna har börjat utforma en hållbar framtidsplan..

..Sofia ligger ute i fält och har inte duschat på 4 dagar, det ger en extra julklapp..

..min makalöse man har bakat lussebullar med mandelmassa och utan russin..



Frukost

Godmorgon. Det var svårt att komma upp i morse efter alla sovmornar. Jag måste bara berätta vad jag gör, jo, jag äter frukost. Jag har inte ätit frukost sedan jag bodde hemma hos pappa och blev tjatad på. Jag brukar alltid må illa av frukost men nu tror jag att jag hittat en fungerande variant, i 2 veckor har jag ätit lite yoghurt med grova flingor och det går faktiskt ner oavsett om jag kliver upp tidigt. Nu kommer pappa bli nöjd!

Nu ska jag och Mio till Braxele! Johanna

Basterds

Ingloriuos basterds! Vilken film! Tänk om den hade vart sann.. *myser*

Bonde söker

Hej. Någon som såg "Bonde söker fru"? Det var hemskt. "Tänk att jag fick dig".. "Men tänk att jag fick dig".. jag kräks. Jag kunde inte titta på Andreas under andra halvan av programmet, det var värre än när man tittar på film med mamma och det kommer en het sexscen.

Men jag tycker bara att du verkar vara en sån grym och fin tjej..

Have a nice day

Godmorgon. Nu har jag fått sova ut ordentligt tre dagar i rad vilket faktiskt verkar ha hjälpt mot min förkylning. I måndags var det värst, men nu känns det helt ok. Vad nöjd jag blir.

Jag sitter precis och bevittnar hur Mio försöker smita ur sin sele (han och karln är på väg ut) för att komma till sitt baconben.. han jobbat på det i 3 dagar nu, riktigt bra ben (för sin lilla storlek), de flesta försvinner på en timme.

Nu har intresseklubben skrivit klart. Jag ska strax åka mot jobbet, Malin sköter vaccinationen av pållarna idag. Ha en bra dag! Johanna

Julegranen!

Min första gran.. i skumt ljus..






Bäbisar


Amy

Hej. Jag har hållt på och pyntat i restaurangen hela kvällen, det var en allmänt slapp dag på jobbet. Nu är det dessutom klart att jag ska jobba på julafton, yes!

Nu lyssnar vi på Amy Diamonds julskiva och monterar granen, haha.

Hippologen

Hej. Jag vet att jag har jordens tråkigaste blogg för tillfället men jag finner ingen inspiration. Har precis varit på julbord med hippopersonalen (hippologen som mormor skulle ha sagt). Jag fick en fin avtackningspresent från när jag slutade i mars.. :)

Nu ska jag gå en sväng med Lusen och sedan ska jag ut till jobbet. Skitväder är det ute. Johanna

Badrock

Hola Carola. Det har varit en hård men trevlig kväll.

Nu ska jag slå in en hundflytväst som jag sålt på tradera, prova ett spel som vi lånat på coola world of boardgames, betala en elräkning och eventuellt ta ett litet bad (kanske med karln och ljudbok, haha). Jag är redan utrustad med badrock! Johanna


Missions

Hej. Inga kommentarer angående hipporidning idag. Jag och karln har iallafall utfört några missions, köpt handskar till mig, julsaker till granen, några julklappar samt hundtuggsaker. Nu ska jag iväg och ha mina lektioner. See yaaa. Johanna

Vinterskrud

Tjoflöjt. Den här dagen har bara runnit iväg utan att speciellt mycket har uträttats. Jag är grovt förkyld så jag hoppas att jag kan rida imorgon, en stund iaf eftersom vi änteligen ska rida inne på hippo.

Jag har spankulerat omkring i min nya jacka och jag är väldigt förtjust, nu fattas bara nya handskarna så är min vinterskrud komplett! Det här är året som jag vägrar frysa.

Jag är förresten även luspank och den där Älvisen skulle behöva skos omgående.. muuu.

Nu ska Mio ut på en kvällskiss. Godnatt!

Sprit och Bean

God förmiddag. Jag och Rillan är på väg ut till hästarna, sedan blir det middag hos papi. Vi monterade aldrig vår gran igår (vi började dricka sprit och spela bean istället) så det blir förhoppningsvis av ikväll..

Johanna


En liten grej till mej

Hej! Jag har haft en awesome shoppingdag. Några julklappar blev det, en liten grej till meeeej.. samt en plastgran från Jula och lite julgranspynt från Indiska. Vi ska dola med den ikväll! Jag fick även en helt awesome jacka av mamma som tidig juklapp, men det var nödvändigt för jag höll på att förfrysa.

Imorse var jag i Braxen med pappa och Mio. Jag red barbacka på Simzon, pappa gick bredvid och Mio kutade omkring som en vildhund. Det vart en mysig entimmestur. Dock bara skritt, Simzon hade fått ett ordentligt broddsår på ett bakben.

Johanna

Surr

Tjabba. Rillan är hemma och stökar. Nora är här, vi ska dricka varm choklad och surra lite i Idoluppehållet. Tidig morgon i möran dock. Godnatt. Johanna

Har du sett den här? (Egypt edition)

Yeees.. 1 slag..


Ingen spännande info

Godmorgon, jag har ingen spännande information att delge. Strax iväg mot jobbet igen och hemma vid 9 ikväll skulle jag tro (i bästa fall). Imorgon ska jag äntligen shoppa julklappar live (dvs inte över internet), jag längtar! Jag ska även få en tidig julklapp..

Johanna

Herrejesus

Hej! Den här arbetsdagen har känts djuriskt lång, vi har varit helt invaderade på restaurangen. Men nu är jag hemma iaf och redo för en irish steamer och en omgång av bönspelet. Lång arbetsdag imorgon med men sedan är jag ledig hele helgen, det ryktas om personalfest snart..

Herrejesus vad jag är sugen på en tatuering nu.. jag måste kontakta Mallis snarast. Godnatt! Johanna

Observera förresten att Horze öppnat på Ersboda.

Pictures

Godmorgon, snart dags för jobb igen, bara lite frukost och smink som saknas. Här kommer några av bilderna från fotograferingen i Stockholm förresten! Ha en bra dag. Johanna














Åt skogen

Hej! Det här har varit en lång allmänt dålig dag. Det gick åt skogen att rida Simzon idag, vi hade båda pms vilket resulterade i att vi båda var svettiga och arga efter ridturen men inget vettigt hade uträttats. Det känns även som om jag jobbat i en evighet men det var bara 6 timmar, hur ska det då kännas imorgon då jag jobbar 9 timmar minst..

Nu ska vi se bonde sedan blir det nog sängen. Langdon dog ju igårkväll så jag vet inte vad jag ska vänta mig denna kväll..

Johanna

Egypten del 3

Del tre blir havstema!

Storkis






Snorkelturen som jag missade pga magsjuke..







Godmorgen

Godmorgon, det blev en liten sovmorgon, hästarna fick inte följa med in till hippo idag men jag hoppas det blir senare i veckan! Skulle vara kul att skutta lite.

Idag börjar jag jobba 13.00, det var över 2 veckor sedan jag jobbade på flyget sist. Nu ska jag lägga upp lite fler Egyptenbilder!

Johanna

RSS 2.0